Nemojte se ustručavati

Ovo su erotska pomagala koja će zauvijek promijeniti vaš seksualni život

Image
Foto: Thinkstock

Erotska pomagala prerijetko su sastavni dio seksualnih odnosa, a mogu napraviti čuda

29.6.2018. u 12:00/ Život i stil

Igračke u spavaćoj sobi nisu uobičajene u većini veza, ali parovi koji su im dali šansu tvrde da su im se seksualni odnosi promijenili na bolje. 

Stručnjaci, također, podsjećaju da erotska pomagala mogu biti od velike pomoći i pružiti nezaboravno seksualno iskustvo. Pri tome se ne morate osjećati čudno ili se 'preplašiti' sami sebe što uopće želite to isprobati. 

Donosimo vam "najučinkovija" i najpopularnija erotska pomagala. 

1. Lubrikanti

Lubrikanti su postali jedni od najboljih saveznika u seksualnim odnosima, a i najlakše ih je nabaviti. Možete 'nabasati' na njih u skoro svakoj drogeriji i supermarketu, a ogroman broj žena koristi lubrikante zbog vaginalne suhoće. 

Lubrikanti na bazi vode brže se suše pa odgovaraju i ženama kojima je jednostavnije ugodniji odnos s njima, a oni na bazi duže zadržavaju vlažnost. 

2. Vibratori

Vibratori su toliko široko područje da ponekad jednostavno poželite odustati. Međutim, nitko vam nemože preporučiti i prstom upikirati koji je najbolji za vas. Morate sami isprobati oblike i postavke kako bi izabrali pravi za vas. 

Korištenje vibratora za vrijeme seksa tabu je opcija, ali može pomoći obnoviti bliskost s partnerom, a ženama pružiti nezaboravno iskustvo. Danas postoje vibratori koji su napravljene za korištenje za vrijeme seksa pa su predstavljaju užitak i za nju i za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO: Pixabay)

3. Japanske kuglice

Erotska pomagala neotkrivena su tema, ali japanske kuglice daleko su najapstraktnije pomagalo na koje se žene rijetko odlučuju. Naime, japanske kuglice doslovno su kuglice koje se ubacuju u vaginu.

Njihovi mali pokreti mogu uzrokovati ugodu kod žena, a mogu biti napravljene od metala, plastike, lateksa pa čak i stakla. Ljubiteljice japanskih kuglica najčešće biraju metalne ili staklene jer ne sakupljaju bakterije. 

4.  Erekcijski prsten

Kao i s vibratorima, na erekcijski prsten možete relativno lako naići i može se nabaviti u supermarketu. Ovo erotsko pomagalo jednostavno je za koristiti, a efektivno produžuje trajanje seksualnog odnosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
STRAŠNA TRAGEDIJA

Maturant porečke srednje škole poginuo u Pragu: Pao s velike visine?

Naime, prsten otežava da krv iz penisa 'pobjegne' pa je muškarac u stanju duže imati erekciju. S druge strane, ženama omogućuje intenzivnije zadovoljstvo zahvaljujući vibracijama i specifičnom obliku koji omogućuje bolje nadraživanje. 

5. Ekstenzije 

Erotska pomagala mogu čak povećati spolni organ partnera ili barem dati dojam punijeg i većeg penisa. Osim što daje osjećaj većeg organa, ova igračkica može biti odličan saveznik kod erektilne disfunkcije

Navlaka je uska pa, slično kao prstenje, spriječava da krv lako ode iz penisa što produžuje erekciju. Prije stavljanje ekstenzije bitno je lubricirati spolni organ, a postoji niz 'tekstura' koje možete odrabrati, a zbog kojih partnerica dodatno uživa.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sviđa vam se ovo?

Možete li pogoditi u kojoj je dobi seks najzabavniji? Evo što kaže istraživanje

Više s weba