orgazam za dobar dan

Pet odličnih razloga za jutarnji seks, ukoliko ih uopće trebate

Image
Foto: Thinkstock

Isitna, zvuk alarma nije nešto što će vas uzbuditi, ali nemojte ni da vas omete u jutarnjem maženju jer isto donosi brojne blagodati za vas, vašeg partnera i vašu vezu

15.12.2017. u 11:13/ Život i stil

Brzi jutarnji seks napunit će vas pozitivnom energijom i pomoći vam da na visokoj vibraciji krenete u dan. Može li bolje? Megan Fleming, psihoterapeutica za parove i veze otkriva nam pet dobrobiti seksa prije jutarnje kave.

1. Odmorni ste i spremni

Za razliku od seksa prije spavanja, kada ste umorni, mozak vam je zatrpan svime što se dogodilo u danu, a već procesuira i stvari za sutra, jutro je sasvim druga priča. Odmorni ste, naspavani, opušteni. Vaša su tijela topla i vi ste na istoj "frekvenciji",ležite jedno uz drugo... "Iskoristite to i učinite najbolje što možete - vodite ljubav", poručuje Fleming.

2. Njegovi hormoni divljaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaš muškarac ima bolje perfomanse u petak ujutro, nego u subotu navečer, a razlog za to se krije u biologiji. Naime, muškarci proizvode više testosterona ujutro, što je dodatni razlog da iskoristite tu prednost. "Jutarnji seks je prilika za njega da još više uživa u seksu, ali i da vas zadovolji", kaže Fleming.

Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(FOTO: Pixabay)

Upravo se čita

Image
IZ DRUGOG KUTA

Ekskluzivno! Ovo je dosad neviđena snimka brutalne tučnjave na Platku!

3. Vaš mozak se još nije aktivirao

Odmah nakon buđenja još smo neko vrijeme sneni i spori i taj period između sna i budnosti je savršen za seks jer ni na što ne mislite, osim na zadovoljstvo. Zato, već sutra kada se probudite, nemojte odmah zgrabiti svoj telefon i provjeravati poruke i emailove, već se posvetite svome partneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Počet ćete dan s osmijehom

Bez obzira što vas čeka u danu, jutarnji orgazam otpustit će velike količine oksitocina kojega nazivamo hormonom ljubavi. Iako je ovaj hormon dobrodošao u bilo kojem dijelu dana, jutro je savršen trenutak da vas preplavi zadovoljstvo jer ćete biti pod dojmom cijeli dan.

5. Pomaže u borbi protiv rutine

Iako je nekako duboko uvriježeno mišljenje da je seks noćna aktivnost, noć je ustvari naneprikladnije vrijeme za to, osobito ako imate napran dnevni raspored i jedino što želite noću je spavati u svom krevetu. Seks ujutro je sasvim druga priča i pružit će vam sasvim novo iskustvo. "Za neke ljude, jutarnji seks je prilika da razbiju rutinu i unaprijede svoju vezu", poručuje Fleming.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hm, zanimljivo...

Prevara ne znači svima isto: evo koliko muškaraca misli da je poljubac prevara

Više s weba