OGLAS

orgazam za dobar dan

Pet odličnih razloga za jutarnji seks, ukoliko ih uopće trebate

Image
Foto: Thinkstock

Isitna, zvuk alarma nije nešto što će vas uzbuditi, ali nemojte ni da vas omete u jutarnjem maženju jer isto donosi brojne blagodati za vas, vašeg partnera i vašu vezu

15.12.2017. u 11:13/ Život i stil

Brzi jutarnji seks napunit će vas pozitivnom energijom i pomoći vam da na visokoj vibraciji krenete u dan. Može li bolje? Megan Fleming, psihoterapeutica za parove i veze otkriva nam pet dobrobiti seksa prije jutarnje kave.

1. Odmorni ste i spremni


Za razliku od seksa prije spavanja, kada ste umorni, mozak vam je zatrpan svime što se dogodilo u danu, a već procesuira i stvari za sutra, jutro je sasvim druga priča. Odmorni ste, naspavani, opušteni. Vaša su tijela topla i vi ste na istoj "frekvenciji",ležite jedno uz drugo... "Iskoristite to i učinite najbolje što možete - vodite ljubav", poručuje Fleming.

2. Njegovi hormoni divljaju

Vaš muškarac ima bolje perfomanse u petak ujutro, nego u subotu navečer, a razlog za to se krije u biologiji. Naime, muškarci proizvode više testosterona ujutro, što je dodatni razlog da iskoristite tu prednost. "Jutarnji seks je prilika za njega da još više uživa u seksu, ali i da vas zadovolji", kaže Fleming.

Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(FOTO: Pixabay)

3. Vaš mozak se još nije aktivirao


Odmah nakon buđenja još smo neko vrijeme sneni i spori i taj period između sna i budnosti je savršen za seks jer ni na što ne mislite, osim na zadovoljstvo. Zato, već sutra kada se probudite, nemojte odmah zgrabiti svoj telefon i provjeravati poruke i emailove, već se posvetite svome partneru.

4. Počet ćete dan s osmijehom

Bez obzira što vas čeka u danu, jutarnji orgazam otpustit će velike količine oksitocina kojega nazivamo hormonom ljubavi. Iako je ovaj hormon dobrodošao u bilo kojem dijelu dana, jutro je savršen trenutak da vas preplavi zadovoljstvo jer ćete biti pod dojmom cijeli dan.

5. Pomaže u borbi protiv rutine


Upravo se čita

Image
KAKAV PEH

Napadač mladih Vatrenih zabio u važnoj pobjedi pa se ozlijedio i morao izaći iz igre

Iako je nekako duboko uvriježeno mišljenje da je seks noćna aktivnost, noć je ustvari naneprikladnije vrijeme za to, osobito ako imate napran dnevni raspored i jedino što želite noću je spavati u svom krevetu. Seks ujutro je sasvim druga priča i pružit će vam sasvim novo iskustvo. "Za neke ljude, jutarnji seks je prilika da razbiju rutinu i unaprijede svoju vezu", poručuje Fleming.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije dobro

Više od polovice žena nesretno je zbog seksualnog života? Sram i krivnja su česti


Više s weba