mlađe je slađe

Postoji neka tajna veza: zašto su sve češći odnosi starijih žena i mlađih muškaraca?

31.8.2016. u 18:15/ Ane Miščević

Priča o starijim ženama i mlađim muškarcima kotrlja se već stoljećima. Iako će mnogi na prvu reći da je korist isključivo seksualne prirode, to i nije najveća prednost. Stručnjaci kažu kako je puno važniji osjećaj obožavanja

Na svakom koraku čuje se ona kako je mlađe slađe. Misle li tako i oni kojima svi plaču na ramenima?  

"Studije kažu da je 34 posto žena između 40 i 69 imalo mlađeg muškarca. Zapravo, ta statistika pokazuje da su se žene tu izjednačile s muškarcima", pojasnila je psihoterapeutkinja Iva Stasiow.

"Generalno govoreći, kada biramo mlađeg partnera, što se zapravo odnosi i na muškarce, mi dobivamo ipak neki dokaz da smo moćni, ljepši, vitalniji, uspješniji", dodaje. 

I poznate i slavne vole mlađe! Severina, Madonna, Jelena Rozga, Jennifer Lopez i mnoge druge prepustile su se čarima znatno mlađih partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žene koje biraju mlađe muškarce obično su žene koje se osjećaju  emocionalno stabilno, ekonomski nezavisne i ne traže muškarca zbog status ili siguirnosti, već da bi ostvarile romansu - prijateljski odnos, intimu ili zabavu", naglašava psihoterapeutkinja Iva Stasiow.

Puno toga nude mlađi muškarci. Treba se samo odvažiti i probati. Godine nam nikako ne bi trebale biti razlog za odbijanje veze s nekim tko nam se doista sviđa.

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO!

Prvi put za naše kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: 'Sve mi je stresno'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dobar partner preslika je vas samih

Kako znati je li mu zaista stalo do vas? Ovih par znakova moglo bi vam u tome pomoći

Više s weba