Razbija se mit

Potpuno suprotno: muškarci su ti koji prvi izgube volju za seksom

Image
Foto: Thinkstock

Istraživanje je dokazalo da su muškarci ipak ti koji izgube volju za seksom u dugim vezama

17.5.2018. u 9:00/ Život i stil

Došao je kraj mitu koji se provlači u sve sfere pop-kulture od nastupa stand up komičara pa do romantičnih komedija - žene nisu te koje prve izgube želju za seksualnim odnosima. 

Istraživanje profesora sa Sveučilišta u Kentuckyju dokazalo je da muškarci u dugogodišnjim vezama nemaju goruću želju za seksualnim odnosom s njihovim ženama.

Niz faktora razlog su tome, a najveću ulogu igraju nesigurnost, nezadovoljstvo, strah od ograničavanja slobode. Često je razlog i frustracija zbog njihovog vlastitog izgleda. 

(FOTO: Thinkstock)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogu muškarci zbog erektilne disfunkcije izgube volju uopće pokušavati voditi ljubav, a u nekim slučajevima priznaju da je seksualni odnos postao rutina. 

Kristen Mark, voditelj istraživanja, izjavio je: " Uvijek očekujemo da je muška želja vječno pristuna i visoka, kao on i off prekidač, a ženska komplicirana i rijetka, međutim, obje su specifične."

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Međutim, postoji mnogo načina kako ojačati libido. Kako bi pojačali seksualnu želju preporuča se izbjegavati stres, imati dovoljno sna i voditi računa o kvaliteti života.a postoji i čitav niz biljnih pripravaka. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
ključ ženskog vrhunca?

G-točka kod žena: Kako je pronaći i koje je poze najviše stimuliraju

Više s weba