oslobodite se

Pustili ste suzu za vrijeme seksa? Ne brinite, to je sasvim uobičajena pojava

Image
Foto: www.profimedia.hr

Iako zvuči kao potpuna ludost, suza može krenuti i za vrijeme najintimnijeg odnosa

10.12.2018. u 16:40/ Život i stil

Iako zvuči kao potpuno neuobičajena pojava, događa se i da zaplačemo za vrijeme seksa. Pojava je češća kod žena koje se zbog toga onda osjećaju neugodno pred svojim partnerima.

Iako je plakanje u najviše slučajeva povezano s tugom, u stvarnosti vam tijelo govori da je nečega ipak u određenom trenutku previše - sreće, straha ili boli. Iskrenost je u ovom slučaju najbolja opcija, stoga otvoreno s partnerom razgovarajte o tome što je protjeralo suze na vaše oči. U nastavku vam donosimo neke od najčešćih razloga.

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

1. Hormoni su vam poludjeli 

PMS, trudnoća, ovulacija i brojni drugi problemčići zbog kojih žene postaju emotivne mogu itekako utjecati na promjenu raspoloženja pa i na plakanje u najčudnijim trenutcima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. U potpunosti ste opušteni 

Kada je seks zaista dobar i kada ste u potpunosti opušteni tih nekoliko sekundi ili minuta, može se dogoditi da i pustite koju suzu. Zbog istog vam se razloga to može dogoditi i tijekom masaže ili sata joge

3. Osjećate se povezano s partnerom 

Nekad riječi nisu dovoljne da opišu duboku povezanost koju možete dijeliti s nekime pa umjesto vas to učine suze. "Ako se seks zaista temelji na pravoj konekciji s partnerom, tijelo može odabrati ovaj način oslobađanja emocija", rekla je seksologinja dr. Nasserzadeh, piše Women Health. 

Upravo se čita

Image
Dobre vijesti

Nogometaš koji je ostao zatrpan pod ruševinama nakon potresa pronađen je živ

4. Posramljeni ste ili se osjećate krivima 

Mnoge majke se osjećaju krivima za vrijeme seksa jer smatraju da bi vrijeme trebale provesti sa svojom djecom. Nitko se ne bi iz tog razloga trebao osjećati posramljeno jer ako se vi ne brinete o sebi, ne možete se brinuti ni o kome drugome. 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
opreza nikad dosta

Kako emocionalna prevara ubija vašu vezu?

Više s weba