OGLAS

I najveće pogreške

Tri stvari koje parovi u sretnom braku rade - a trebali bi i vi

Image
Foto: Thinkstock

I koje su najveće pogreške te što možete napraviti kako bi vaš brak potrajao

13.4.2017. u 11:00/ Život i stil

Elliot Polland je odvjetnik za razvode smješten u New Yorku i ima skoro 50 godina iskustva! Mogli bi reći da je kroz to vrijeme postao i svojevrsni stručnjak za stvari koje mogu spasiti ili uništiti vezu ili brak

Odmah nakon izlaska iz sudnice ispričao je za BusinessInsider koje su najveće pogreške koje bračni parovi rade i što mogu napraviti kako bi njihov brak potrajao. Pročitajte njegove savjete:


1. Postavite granice članovima obitelji

Polland kaže da obitelj ponekad može dati dobar uvid o karakteru partnera i sitnicama koje radi, a vi ih ne vidite, no ipak je važno postaviti granice. "Toliko puta sam imao klijente koji su rekli kako su im članovi obitelji uništili brak." Ne postoji čarobna formula, ali pazite da se obitelj previše ne miješa u vaš brak. 

2. Održavajte nježan fizički odnos

Male stvari dovest će vas daleko. Seksulani odnos je naravno važan, ali maženje i zagrljaji održavaju blisku emocionalnu povezanost koja je važna za uspješan brak.

3. Pronađite nekog s kim imate puno zajedničkih interesa

Svi smo čuli da se suprotnosti privlače, ali što više imate zajedničkih interesa, lakše je održati vezu jer je manja vjerojatnost da će doći do čestih neslaganja. Po Pollandu, osobito su važni vjerski običaji i vjerovanja. "Vidio sam puno propalih brakova kad su se ljudi stupali u brak s partnerima drugačijih vjerskih uvjerenja. Problemi su nastali kad je trebalo odlučiti u kojoj vjeri će se djeca odgajati. To seže do slične pozadine, sličnih vrijednosti jer vam daje jače temelje za brak."

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije dobro

Više od polovice žena nesretno je zbog seksualnog života? Sram i krivnja su česti


Više s weba