Uz puno dodataka

Seks roboti izgledat će kako želite: bivši partner, prvi susjed ili Kim Kardashian

Image
Foto: Thinkstock

Roboti za seks nisu daleka budućnost i izgledat ćete kako god želite: od boje očiju i glasa do veličine i osobina karaktera

19.12.2016. u 14:50/ Sanja Miler

Seks roboti bit će točna kopija stvarnih ljudi: od boje očiju i glasa do veličine i osobina karaktera. Bilo da se radi o djevojci, prvom susjedu ili nekoj slavnoj osobi, robot može biti njihova točna kopija. Imat će čak i puls!

David Levy, autor poznate knjige "Ljubav i seks s robotima" rekao je da će roboti za seks postojati u skoroj budućnosti. "Jednom kad tehnologija i cijeli sustav naručivanja i proizvodnje postane sofisticiran, nećete moći spriječiti bivšeg partnera da naruči robota koji izgleda kao vi i ima isti glas kao vi. Morat ćete to prihvatiti. To je jednostavna jedna od stvari koja dolazi s napretkom tehnologije", izjavio je za Daily Star Online.

Većina stručnjaka vjeruje da će ipak proći par desetljeća dok do toga dođe. U ovom trenutku seks lutke izgledaju vrlo realistično, ali to je samo početak.

Nedavno je tvrtka iz Kalifornije najavila lansiranje seks robota sljedeće godine. Iz Abyss Creations rekli su da će se njihove lutke prodavati s posebnim dodatkom: ugrijanim područjima oko genitalija. Abyss Creation stoji iza najpoznatijih i najskupljih lutaka na napuhavanje:  RealDoll.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morat ćete izdvojiti oko 15,000 $ kako bi kupili robota sa sintetičkom kožom spojenom s elektroničkim senzorima, koji će im omogućavati da reagiraju na dodir. Moći će vam i odgovarati 'seksi glasom'. Ne znamo samo kakve će to biti rečenice. 

Upravo se čita

Image
ISPRED SVOG VREMENA

Ivano Balić ispričao svoju rukometnu priču: 'Već sam ranije planirao završiti karijeru'

Kako tehnologija napreduje, tako će i glas i rečenice biti realističniji. I sličniji željenoj osobi. Iako se 'obični' ljudi neće moći tako lako obraniti od seks lutaka napravljenih po njihovoj slici, kod slavnih osoba je malo drugačija situacija.

Nećete samo tako moći naručiti Kim Kardashian zbog autorskih prava. Proizvođači će morati kupiti prava, ako zvijezde uopće pristanu na takvu ideju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slažete li se?

Veličina nije bitna: mali penisi mogu dovesti do boljeg seksa od velikih?

Više s weba