mijenjaju okus i boju

Ginekolozi upozoravaju na još jedan opasan trend: šljokice za vaginu

Image
Foto: Thinkstock

Ginekolozi upozoravaju djevojke i žene da se ne igraju sa svojim zdravljem, no izgleda da upozorenje ne dolazi do njihjer su šljokice - rasprodane

4.7.2017. u 15:36/ Život i stil

Kompanija Pretty Woman online prodaje šljokice za vaginu. Spomenute šljokice dolaze u obliku pilule nazvane Passion Dust. Uz nju dolaze upute u kojma stoji da pilulu treba staviti u vaginu sat vremena prije spolnog odnosa.

Pilula se u tijelu zgarijava i rastvara, a vaginalna sluz miješa se sa šljokicama i okusom pilule, odnosno postaje slatka. 

"Okus joj je poput slatkiša, ali ne presladak...taman toliko da vašem ljubavniku pokaže kakva vagina treba biti - meka, slatka i magična", poručuju proizvođači.

Proizvođači na stranici, na kojoj se prodaje Passion Dust poručuju da je ista sigurna za tijelo jer je jestiva te da ne može uzrokovati vaginalne probleme. 

"Ako imate infekciju, sigurno ju nisu izazvale šljokice, događa se to ponekad", kažu tvorci šljokica za vaginu.

Ginekolozi upozoravaju djevojke da se ne igraju sa svojim zdravljem i plodnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šljokice nemaju nikakvu funkciju - nisu ni lubrikant ni gel koji povećava seksualno zadovoljstvo te, kažu ginekolozi, nema nikakvog razloga da ih stavljate u vaginu. Naravno, ima razloga da to ne činite - nisu klinički testirane i sadrže sitne čestice plastike ili šećera  što može izazvati promjene u vagini", upozorava ginekologinja Jenn Gartner te dodaje da joj se ne sviđa ni to što se ovim proizvodom zapravo poručuje da "vagina sama po sebi nije dovoljno dobra".

Možda se pitate tko bi ovakvo što uopće koristio? Samo ćemo reći da su šljokice trenutno rasprodane...

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
popravite stanje u krevetu

Otkrivamo zašto je gledanje porno filmova s partnerom dobro za vašu vezu

Više s weba