zanimljivi detalji

Što sve muškarci primjećuju na ženama? Možda ćete se iznenaditi

Image
Foto: www.profimedia.hr

Sposobnost čitanja izraza lica pruža muškarcima priliku da razumiju što žene žele i prije nego verbalno izraze svoje želje

22.10.2019. u 16:30/ Život i stil

Postoji vjerovanje da muškarci ne primjećuju detalje. Činjenica je da se obično brinu za stvari o kojima žene uopće ne razmišljaju, ali i da primjećuju detalje. Naravno dobro je znati što zapravo muškarce zanima. 

Izrazi lica

Apsolutno je pogrešno misliti da muškarci ne mogu čitati emocije, tijekom evolucije svi su stekli ovu vještinu kako bi se mogli braniti od neprijatelja. Ali muškarci primjećuju ne samo očite signale poput suza ili osmijeha. Oni također vide nesigurnost izraženu u očima i lagano razočaranje kada su usne stisnute. 

Sposobnost čitanja izraz lica pruža im priliku da razumiju što žene žele i prije nego verbalno izraze svoje želje. Ova neverbalna komunikacija može čak i uzbuditi muškarce jer im pomaže da se osjećaju posebno.

Boja odjeće

Ovaj trik je prilično jednostavan. Svi znaju da boje utječu na raspoloženje i emocije. Crvena simbolizira energiju i strast; crna simbolizira eleganciju, pouzdanost i stidljivost; ružičasta simbolizira toplinu i nježnost. Dakle, kad žena odabere određenu boju za izlazak sa svojim dečkom ili mužem, ona šalje podsvjesne signale o svom raspoloženju.

Image

Muškarac i žena seks ljubav parovi

Foto: Thinkstockphotos.com
Image

Muškarac i žena seks ljubav parovi

Thinkstockphotos.com

(Foto: Thinkstockphotos.com)

Omiljena pića

Bijelo vino i morski plodovi, džin i tonik s prijateljima, crveno vino kada je pod stresom. Odabir pića, kao i hrana i odjeća mogu puno reći o osobi. Neki muškarci paze na to kako bi znali što će dalje naručiti, a neki to rade kako bi saznali trenutno raspoloženje svoje voljene osobe.

Pisanje poruka

Lingvisti kažu da riječi koje koristimo puno govore o našem karakteru. Česte fraze poput "mislim, osjećam" znače da je osoba fokusirana na sebe. Ako vas osoba uvijek pokušava uvjeriti u nešto onda možda laže. Lakše je to shvatiti dok pišete tekst, zbog čega mnogi ljudi koriste ovu metodu za donošnje prosudbi o drugoj osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Koji vam je najdraži?

Orgazam kod žena nema granica: vrste orgazama koje žene mogu doživjeti

Više s weba