žene, dobra vijest

Učinkovito i neobično rješenje za sve žene koje ne mogu postići orgazam

Image
Foto: Thinkstock

Od svih dosadašnjih, no ne baš i učinkovitih savjeta, napokon smo naišli na onaj koji djeluje

10.9.2018. u 15:30/ Život i stil

Nemogućnost postizanja orgazma česti je problem koji muči veliki broj žena. Uz brojne savjete znanstvenika i liječnika koji su željeli pomoći ženama, nedavno se počelo pričati o jednom posebnom tretmanu zvanom neuromodulacija

Znanstvenici sa Sveučilišta u Michiganu u posljedne se vrijeme intenzivno bave proučavanjem terapije koja, čak uspješno, pojačava ženski seksualni užitak. Prvotno su otkrili da tretman neuromodulacije, koji obuhvaća korištenje raznih svjetlećih podražaja te posebno ciljanih električnih stimulacija na određenim dijelovima tijela, nestaju ženski urinarni problemi.

Navode kako pacijentice jednom tjedno trebaju prolaziti kroz tretman kako bi poboljšale funkcioniranje mišića i signalizaciju neurona koji kontroliraju rad mokraćnih puteva. Mjesto na koje postavljaju elektrode je, začudujuće, gležanj koji stimulira područje zdjelice.

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

Kada su znanstenici uvidjeli da poboljšava rad mokraćnog trakta, krenuli su istraživati kako bi neuromodulacija pomogla ženama sa seksualnim problemima. Istraživanje su proveli na životinjama i ljudima. Prvo su štakorima pokušali elektrodama stimulirati genitalno područje te područje gležnjeva. Nakon 15, 30 minuta, uvidjeli su znatno bolju prokrvljenost na genitalnom području, što striktno upućuje na povećanu osjetljivost tog područja.

Zatim su test odlučili provesti i na ženama. Javilo se nekoliko volonterki koje su se borile s problemom postizanja orgazma. Primile su 12 električnih živčanih stimulacija, a znanstenici su ponovno postavili elektrode na genitalno područje te na područje gležnjeva.

Rezultati su bilo zapanjujući. Osam od devet žena se povratno javilo s informacijom kako su zadovoljnije sa seksualnim životom te kako su ponovno uspjele doživjeti orgazam. 

Nadamo se da je napokon pronađeno rješenje za najčešću ženski seksualni problempatnju. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
ljubavni odnosi

6 jasnih znakova da se vaša veza bliži svome kraju

Više s weba