podizanje uzbuđenja

Zašto muškarce privlači analni seks?

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Sve više muškaraca opsesivno mašta o analnom seksu, a redoviti analni seks prakticira 25% heteroseksualnih parova. Stotine porno filmova svake godine fetišizira analni seks, što pokreće raspravu trebaju li i žele li žene prakticirati analni seks sa svojim partnerom/suprugom.

21.12.2015. u 9:02/ krenizdravo.hr

Žene koje se upuštaju u analni seks su iznimno privlačne muškarcima jer pokazuju želju i spremnost doživjeti seks na čisto fizički način, odnosno spremnost da tijelo postane čisti seksualni objekt.

Istraživanja su pokazala da su žene koje se upuštaju u analni seks avanturističkog duha, opuštenije u krevetu i stoga lakše ostvaruju orgazme.

Stupanj boli u analnom seksu je mješoviti problem. U nekim vezama u kojima je bol dio užitka (igre discipliniranja, vezivanje i sl.) bol analnog seksa postaje dio igre, no treba imati na umu da analni seks ne mora biti bolan. Bol se može smanjiti korištenjem lubrikanata, pripreme udobnosti i užitka za obje strane.

Priprema za analni seks služi kao intenzivan oblik predigre, podizanje uzbuđenja, proširenja seksualnosti i povećavanje izgleda da žena ostvari orgazam analnom penetracijom.

Image
Foto: Thinkstockphotos.com
Image
Thinkstockphotos.com

Razlozi zašto muškarce privlači analni seks

1. Analni seks pruža osjećaj moći

Velika erotična privlačnost analnog seksa dolazi iz činjenice da se smatra zločestim. Svaki seksualni čin koji se smatra ili osjeća zabranjenim pruža osjećaj većeg zadovoljstva.

Još veće uzbuđenje za svakog muškarca je činjenica da ste mu dopustili pristup zabranjenom području koji postavlja cijeli novi niz izazova i osvajanja.

Sama činjenica da muškarac može kontrolirati situaciju dok je na vama pruža mu osjećaj “snage” i moći.

A ukoliko muškarac uspije dovesti ženu do orgazma za vrijeme analnog seksa to mu daje poseban osjećaj zadovoljstva i ponosa.

2. Povjerenje u svog muškog partnera

Upravo se čita

Image
NA RUBU PAMETI

Omiljenoj pedijatrici u Rijeci HEP isključio plin u ordinaciji zbog duga od 1,4 eura!

Često zanemaren aspekt analnog seksa je pružanje pristupa “zabranjenom” dijelu tijela za koji je potrebna visoka razina povjerenja u partnera. 

Više razloga pročitajte OVDJE.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kuglice u vagini

Što su to japanske ili ljubavne kuglice i zašto ih trebate isprobati?

Više s weba