ljubav i kontrola

Znakovi da imate partnera koji vas kontrolira i upućuju da imate sve manje slobode

Image
Foto: Pixabay

Shvatili ste da stalno govorite 'oprosti', iako možda niste sigurni što ste učinili krivo. To je ono što čini partner koji kontrolira. Provjerite što sve čini partner koji vam želi oduzeti slobodu i kliknite na 'SLJEDEĆA'

18.10.2019. u 10:20/ Život i stil

Odnos u vezi

U vezi ste, i vaš partner želi provoditi što više vremena, ali i baš sve znati o vama, uključujući i kada ste stigli kući. Moža vam se sve to čini da je previše. "Osjećate se kao da ste poželjni, a to je cool i osjećate se nevjerojatno - sve dok ne postane grozno", kaže dr. Megan Bruneau, terapeutkinja iz New Yorka koja se specijalizirala za veze.

(Foto: Shutterstock)

https://rtl-static.cdn.sysbee.net/image/par-ilustracija-51d0dc27e419ab7606ceb15c1652b3c1_view_article_new.jpg?v=20

"Ali nije uvijek lako razlikovati pravu ljubav od veze u kojoj postoji kontrola. Zapravo, puno znakova koji pokazuju kontrolu mogu se na početku veze romantizirati", kaže dr. Heather Lofton, terapeutkinja s Obiteljskog Instituta na Sveučilištu Northwestern.

Zato je važno imati upaljene radare kako biste mogli uvidjeti želi li vas osoba kontrolirati. Ono što je započelo kao "dosadno" može se pretvoriti u zlostavljanje. Pročitajte koji su glavni znakovi da vas partner želi ili čak već možda kontrolira.

1/7

Više s weba

Pročitajte još

Image
bacite se u akciju

Donosimo deset razloga zašto je seks dobar za vaše zdravlje

Pročitajte još

Image
bacite se u akciju

Donosimo deset razloga zašto je seks dobar za vaše zdravlje

Više s weba