pregršt prednosti

Znanost je potvrdila: ženama su uistinu privlačniji mlađi muškarci

2.9.2015. u 18:21/ Ana Miščević

Što starijim ženama pruža puno mlađi frajeri? Iako će mnogi na prvu reći da je korist isključivo seksualne prirode, to i nije najveća prednost. Stručnjaci kažu kako je puno važniji osjećaj obožavanja. Severina i Jelena Rozga ponovno su aktualizirale trend takvih veza

Na svakom koraku čuje se ona kako je mlađe slađe. Misle li tako i oni kojima svi plaču na ramenima?  

"Studije kažu da je mlađe slađe. Postoji jedna studija koja kaže da 34 posto žena između 40 i 69 je imalo mlađeg muškarca. Zapravo, ta statistika pokazuje da smo se i tu izjednačile sa muškarcima", pojasnila je psihoterapeutkinja Iva Stasiow.

"Generalno govoreći, kada biramo mlađeg partnera, što se zapravo odnosi i na muškarce kada biraju mlađe partnerice, dobivamo ipak neki dokaz da smo moćnije, ljepše, vitalnije", dodala je psihologinja. 

Međutim, psihologija je demantirala mišnjenje kako žene biraju mlađe muškarce jer su izdržljiviji i spretniji pod plahtama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Seks je ovdje sporedan faktor kada žena odlučuje hoće li naći mlađeg muškarca ili ne. To je zabluda", potvrdila je Iva Stasiow.

No, u zabludi nisu Severina, Jelena Rozga, Madonna, Jennifer Lopez i mnoge druge koje su se prepustile čarima znatno mlađih partnera. 

Upravo se čita

Image
sve se komplicira

Zambijski ured za migraciju: 'Hrvate čeka kazneni progon, sutra bi trebalo biti novo ročište'

Čini se da za punjenje baterija itekako dobro dođe mlađi frajer! Razlika sve do 20 godina je podnošljiva.

"Žene, kada biraju mlađe muškarce,  obično su one koje se osjećaju  emocionalno stabilno, ekonomski nezavisne i ne traže muškarca zbog status ili siguirnosti, već da bi ostvarile romansu - prijateljski odnos intimu ili zabavu", pojasnila je psihoterapeutkinja Iva Stasiow. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno toga čini se nude mlađi muškarci. Treba se samo odvažiti i probati. Godine nam nikako ne bi trebale biti razlog za odbijanje veze s nekim tko nam se doista sviđa.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ispod plahti

Kako znati uživaju li vaše bolje polovice u krevetu? Stručnjaci otkrivaju tajnu savršene izvedbe

Više s weba