SVIJET BOJA

Boje koje se slažu sa crvenom

Image

boje koje se slažu sa crvenom

Foto: www.pixabay.com

rvena boja jedna je od najhrabrijih, najprivlačnijih i najuzbudljivijih boja a koje su boje koje se slažu sa crvenom možete pročitati u nastavku

4.11.2019. u 20:38/ Život i stil

Boje koje se slažu sa crvenom i koje možemo nositi što apsolutno objašnjava njenu popularnost.
Iako je prilično odvažna boja koju neće svi moći nositi, jer ipak privlači poglede, problematično je i kombiniranje drugih boja s crvenom. 
Najčešće boje koje se slažu sa crvenom i koje se upotrebljavaju toliko često da su pomalo dosadne, su kombinacije crveno-bijelo ili crveno-crno.

No ono na što stavljamo naglasak  je kombiniranje s možda na prvu pomisao - nezamislivim bojama. 
Neuobičajene boje koje se slažu sa crvenom su ružičasta, boja senfa, siva, bež i plava.

Najčešće kada kupujemo odjeću ili uređujemo sobu, biramo boje koje nam se trenutno sviđaju, u kojima se osjećamo ugodno i koje izgledaju super na zidu.
Ako smo vatrenije osobe sigurno ćemo poželjeti i crvenu. Stoga je važno poznavati boje koje se slažu sa crvenom da ne bismo pretjerali kako u odjeći tako i u interijeru.

Iako su pravila tu da bi se kršila, nije loše slušati preporuke stručnjaka kada je riječ o kombiniranju boja. Možda će vam dobro doći kada budete u nedoumici odabrati li zelenu ili žutu košulju uz smeđu suknju ili nikako ne budete mogli odabrati boje koje se slažu sa crvenom.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čišćenje doma

Znate li kako ukloniti miris vlage u sobi?

Više s weba