Čišćenje je lako

Čišćenje tuš kabine od kamenca - ideje za čišćenje kamenca bez ribanja

Image
Foto: hansgrohe

Kamenac nakupljen na površini tuš kabine zahtjeva hitno čišćenje, a uz naše savjete ono ne mora značiti sate snažnog ribanja koja vas redovito iscrpe.

15.4.2018. u 12:17/ Vijesti.hr

Postoje određeni trikovi za brigu o kućanstvu koji uvelike olakšavaju svakodnevne poslove. Jedna od najmržih stvari mnogima je nakupljanje kamenca na površini tuš kabine čije čišćenje najčešće zahtjeva snažno ribanje.

Nažalost sama čistoća tuš kabine i kupaonice nije jedini razlog potrebe za redovitim čišćenjem nakupina kamenca, već je problem u tome što kamenac može začepiti vaš tuš i uzrokovati puno veće probleme.

Ako želite tuš kabini vratiti stari sjaj potrebno je nabaviti sredstvo za uklanjanje kamenca.

Trgovački lanci su ispunjeni mnoštvom proizvoda za čišćenje tuš kabine od kamenca među kojima je lako pronaći i one s povoljnom cijenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom čišćenja tuš kabine od kamenca sve što trebate je poprskati površinu kupljenim sredstvom i detaljno prebrisati krpom s mikrovlaknima.

Osim toga, za čišćenje kamenca dobro je nanijeti i alkoholni ocat na površinu tuš kabine što će imati gotovo pa jednako snažan učinak.

Upravo se čita

Image
IZ DRUGOG KUTA

Ekskluzivno! Ovo je dosad neviđena snimka brutalne tučnjave na Platku!

Za dodatnu zaštitu i stvaranje veće otpornosti stakla na nakupljanje naslaga kamenca na tuš kabinu dobro je nabaviti laštilo za namještaj. Osim toga, dobro je koristiti i vosak za poliranje automobila koji će dodatno zaštititi površine u kupaonici.

Ipak, najkorisniji savjet za besprijekorno čiste površine u kupaonici i sprječavanje stvaranja kamenca na tuš kabini je čišćenje, odnosno jednostavno prebrisavanje stakla iza svakog tuširanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva metoda traje tek nekoliko sekundi, a može u potpunosti spriječiti nastajanje tvrdokornih naslaga kamenca na tuš kabini.

Više s weba

Pročitajte još

Image
osobni dokumenti

Provjera VAT broja - što je VAT broj i kako ga provjeriti?

shimmer fallback
Obrazovni sustav

Titula stručnog prvostupnika VŠS ili VSS

Više s weba