Vrt i okućnica

Dekorativno drvo ukras je svakog vrta i okućnice

Image

arapski jasmin, pajasmin mirisni grmovi,

Foto: www.pixabay.com

Dekorativno drvo je poseban ukras u vrtovima i domovima. Jedna od najljepših i prvih biljaka koje ćemo odabrati za svoj vrt, a što je dekorativno drvo čitajte u nastavku

24.12.2018. u 12:19/ Život i stil

Dekorativno drvo je uživanje za oči i odmor za dušu. Tako s pravom možemo nazvati ova stabla i grmove koji uljepšavaju našu svakodnevicu.

Dekorativno drvo je najčešće listopadno ukrasno stablo koje ima dugi vijek. Mjesto na kojem se sadi dekorativno drvo u vrtu treba imati dosta svjetlosti, ali prije svega morate biti sigurni koje drvo najviše odgovara kojem vrtu, te odabrati ono koje je najbolje upravo za vaš vrt.

Zapamtite da se drveće s golim korijenom sadi samo u vrijeme vegetacije, a drveće u posudama možete saditi tijekom cijele godine. Prvih nekoliko godina dekorativno drvo u našem vrtu treba redovito zalijevati posebno u vrijeme velikih vrućina.

Jasmin je prvo dekorativno drvo koje ćemo spomenuti, a tu su zatim i japanski javor, japanska trešnja, tuja, magnolija i još mnoga druga o kojima ćemo više govoriti drugi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
EDUKACIJA

Književna vrsta pjesme

Više s weba