TRIKOVI ZA PUTOVANJE

Izbjegnite nepotrebni stres: korisni savjeti za putovanje avionom

Image
Foto: Pixabay

Bliži se vaše prvo putovanje avionom, a vi ne znate što sve morate obaviti? Ovo su najvažniji savjeti za putovanje avionom

4.7.2017. u 8:00/ Život i stil

Došlo je vrijeme godišnjih odmora, a time i redovna putovanja koja često zahtijevaju put avionom. Ako ste ovaj godišnji odmor odlučili provesti izvan zemlje, za vas smo pripremili korisne savjete za putovanje avionom.

Prvi let avionom ne treba biti traumatično iskustvo, već može biti opušten i zabavan. Iako postoje mnogi ljudi koji se boje putovanja avionom, sa sigurnošću možemo tvrditi da je taj strah potpuno nepotreban. Važna je samo dobra priprema kako biste izbjegli neugodna iskustva i potencijalne probleme.

Rezervirajte svoju kartu što ranije

Potrebno je da svoju kartu rezervirate što ranije kako biste izbjegli velike gužve koje su karakteristične za pretrpane zračne luke. Možete nabaviti i takozvane „fast track“ propusnice koje će vam osigurati da izbjegnete čekanje u redu te gužvu prilikom ukrcavanja. Danas je moguće i rezervirati sjedalo kako biste izbjegli nepotrebni stres traženja slobodnog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripazite na ručnu prtljagu

Ručna prtljaga je ona prtljaga koju slobodno možete ponijeti sa sobom u putničku kabinu. Međutim, vrlo je važno paziti na težinu i dimenzije ručne prtljage. Prije putovanja dobro provjerite kakva vaša ručna prtljaga mora biti kako biste izbjegli neugodnosti pri ulasku u avion. Pravila o dimezijama razlikuju se od kompanije do kompanije pa je posebna provjera obavezna.

Upravo se čita

Image
Vela luka

Vraćali se iz noćnog izlaska, vozač poginuo, suvozač lakše ozlijeđen

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISPUŠTANJE VODE IZ BOJLERA

Naučite isprazniti bojler: načini kako ispustiti vodu iz bojlera

Više s weba