Čišćenje je jednostavno

Kako očistiti peć na drva uz malo truda?

Image

Čini vam se da kod čišćenja peći na drva niti jedan savjet ne može biti dobrodošao. Varate se jer i pitanje kako očistiti peć na drva uz malo truda, ima svoj odgovor.

1.5.2018. u 19:49/ Vijesti.hr

Naši stari su nekada davno čistili i prali odjeću pepelom pa je tako upravo ovo sredstvo bilo iznimno dobar način i kod čišćenja same peći na drva.

Sve su popularnije ideje o organskom čišćenju te nam se zato ova metoda posebno svidjela. Pokušali smo ju stoga primijeniti i prilikom čišćenja peći na drva.

Kada stručnjaci objašnjavaju kako očistiti peć na drva navode da organsko čišćenje može biti vrlo dobar način za jednostavno uklanjanje prljavštine. U nastavku detaljno opisujemo kako očistiti peć na drva na najjednostavniji način.

Čađava vrata peći pravi su izazov koji se pojavljuje svakodnevno. Bilo da se radi o kaminu ili peći na drva, u ladici ispod nje uvijek ima usitnjenog pepela. Uzmite pepeo iz kante pa spužvicom počnite trljati po staklu kako biste očistili peć na drva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi sloj će se skinuti vrlo brzo. Ostaje dio koji je tvrdokorniji i za kojeg ćete se malo više potruditi. II dalje možete koristiti isti pepeo, ali tako da ćete spužvicu namočiti u vodu pa namazati još jedan sloj poviše. Ostavite neko vrijeme da stoji, a kada se vratite nakon nekog vremena s lakoćom ćete očistiti sve ostatke.

Još malo poprskajte octom u raspršivaču i usjajite staklo. Rezultat će vas iznenaditi.

Upravo se čita

Image
PALA JE ODLUKA

Horvat više nije izbornik Hrvatske, a na njegovo mjesto stiže legendarni rukometaš

Više vas neće mučiti svakodnevno pitanjekako očistiti peć na drva.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Jedinstveni broj

Matični broj građanina - otkrijte kako saznati JMBG!

Više s weba