savjeti o organizaciji

Kako organizirati ormar - u nekoliko koraka do urednog ormara

Image
Foto: pixabay.com

Dogovorite se sami sa sobom kako ćete ormar od sada držati urednim i tog obećanja se držite, koliko? Dva, tri dana? Kako organizirati ormar?

29.9.2017. u 13:07/ Vijesti.hr

U vrijeme velikih sezonskih čišćenja najviše vremena posvećujemo ormarima. I nekako uvijek odlučimo da stolica u sobi, više neće biti stolica za odjeću. Donosimo vam nekoliko koraka kako organizirati ormar i stolicu za odjeću ostaviti u prošlosti.

Za početka kako bi organizirali ormar dobro rasporedite odjeću. Pogledajte što sve imate u ormaru. One odjevne predmete koje ne nosite donirajte ili poklonite, a svečaniju odjeću posložite na vješalice.

Casual odjeća, traperice i sportska odjeća mogu biti složeni u ormar i nema potrebe da ih stavljate na vješalice.

Kako bi organizirali ormar i držali ga urednim okrenite sve vješalice na istu stranu. Vješalice možete iskoristiti i na način da odjeću koju češće nosite okrenete na drugu stranu. Na taj način ćete vidjeti što uistinu nosite, a što vam je nepotrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko neke komade odjeće nosite zajedno, složite ih zajedno na vješalici. Na ovaj način će ormar biti bolje organiziran i nećete se previše mučiti s traženjem komada koje ćete kombinirati zajedno.

Kako bi organizirali ormar i spriječili da odjeća spada s vješalica, na košuljama, vestama i jaknama zakopčajte gumbe. I na ovaj način ormar će biti uredan.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Neiskorištene vješalice spremite u ladicu, a kako bi organizirali ormar, koji je male veličine, izvansezonsku odjeću spremite negdje drugdje.

Više s weba

Pročitajte još

Image
orijentacija bez kompasa

Znate li kako odrediti strane svijeta bez kompasa?

Više s weba