ISPUŠTANJE VODE IZ BOJLERA

Naučite isprazniti bojler: načini kako ispustiti vodu iz bojlera

Image
Foto: Pixabay

Zanima vas kako ispustiti vodu iz bojlera? Da bismo vam u tome pomogli, donosimo vam savjete za brzo i jednostavno ispuštanje vode iz vašeg bojlera

8.12.2017. u 8:14/ Vijesti.hr

U slučaju potrebe za čišćenjem, neispravnosti bojlera ili tek pomicanja bojlera na drugo mjesto u stanu, potrebno ga je najprije dobro isprazniti. Pražnjenje vode iz bojlera nije komplicirano, a mi smo za vas izdvojili praktične savjete kako i sami možete isprazniti bojler.

Prije početka pražnjenja bojlera vrlo je važno obavezno isključiti ga iz struje. Naime, pri svakim poslovima u kući najvažnije je paziti na sigurnost. Nakon što odvojite bojler od električnog napajanja, možete započeti sa ispuštanjem vode.

Provjerite ima li u vašem bojleru vruće vode. To ćete najjednostavnije napraviti tako da pustite vruću vodu na slavini te pustite da isteče. Prije pražnjenja u bojleru treba ostati samo hladna voda.

Zatim otpustite cijev ispod sigurnosnog ventila kako biste dozvolili da zrak uđe u bojler te na taj način zaustavi vakum koji drži vodu. Ako se vaš bojler nalazi ispod kade vodu jednostavno ispustite u nju. U slučaju da je bojler smješten na nekom drugom mjestu, suvišnu vodu pustite u posudu ili drugu plastičnu zdjelu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Poslovni pravopis

Pravilno pisanje dopisa i dopisna komunikacija u poslu

Više s weba