Kaktusi

Sukulenti koji podnose zimu i lošije uvjete

Image

cvijeće za ured, kaktus, sukulenti,

Foto: Pexels.com

Tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, mnogima domovi postanu negostoljubiva okruženja za biljke, zato su tu sukulenti koji podnose zimu o kojima pišemo u nastavku

11.5.2019. u 16:20/ Život i stil

Neke sobe su izložene propuhu, druge su previše zagrijane, zrak je zimi uglavnom suh, a tu su i sobe koje su manje izložene direktnoj sunčevoj svjetlosti. Sve to su nepogodni uvjeti za biljke u stanu, ali tu su prekrasni sukulenti koji podnose zimu i koji mogu ukrasiti vaše domove u takva vremena.

U potrazi smo za izdržljivim biljkama koje mogu preživjeti sve ove uvjete, te smo otkrili da sukulenti koji podnose zimu mogu zadovoljite sve uvjet,a vi ćete tako uvijek imati svježe zelenilo u kojem možete uživati i usred zime.

Sukulenti dolaze u širokoj lepezi boja i razveselit će vas zimi tijekom tmurnih dana. Sukulente ne treba često zalijevati, osim po ljeti. Imaju zaštitni sloj od voska na površini stabljike i listova koji im pomaže zadržati vlagu te su vrlo prilagodljivi. Nakon ljeta vrlo dobro se mogu prilagoditi na unutarnje prostore i uspješno prezimiti u vašem domu jer sukulenti koji podnose zimu podnose i sve druge uvjete koji za cvijeće nisu uobičajeni.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
spasite svoju odjeću

Skidanje žvake s odjeće - kako skinuti žvaku s odjeće

shimmer fallback
Obrazovni sustav

Titula stručnog prvostupnika VŠS ili VSS

Više s weba