Play logo
poboljšajte energiju

8 Feng Shui pravila za privlačenje novaca i obilja

Image
Foto: www.profimedia.hr

Otkrijte tajne privlačenja bogatstva, sve je moguće, ali je i vrlo važno da vaš dom bude energetski uravnotežen

20.2.2019. u 13:50/ Život i stil
Play logo

Feng Shui je kineska filozofija koja pomaže da ostvarite hamoniju okoline. Pravila vam neće donijeti bogastvo ako tome ne težite, ali će vam pružiti podršku za ostvarivanje bogastva i sreće. Također vam mogu pomoći da poboljšate energiju u svom domu i uredu i privučete blagostanje.

Postoje mnoga jednostavna Feng Shui pravila za jaku energiju: 

Play logo

1. Neka ulaz u vaš dom bude jak

Stvaranje snažnih ulaznih vrata važno je jer vaša kuća treba red da privukla novac odnosno chi (univerzalnu energiju). Ulazna vrata se zovu Usta od chija, a njezina snaga i povoljna energija važni su za dobru energiju u kući. Zaštitite svoja vrata ako je potrebno sa simbolima obilja i sreće.

Image
jednostavnije do više novca

12 pravila o novcu kojih se pridržavaju bogati ljudi

Image
jednostavnije do više novca

12 pravila o novcu kojih se pridržavaju bogati ljudi

Na primjer, nemojte u blizini imati spremike za otpad, recikliranje ili stare posude. Isto tako osigurajte da se prednja vrata široko otvaraju bez škripanja. Želite biti sigurni da postoji ravnoteža i sklad čim uđete kroz vrata. 

Play logo

2. Očistite višak stvari u svojem domu

Neka vaš dom i mjesto gdje radite bude bez nepotrebnog nereda. Zatrpan prostor ne može privući niti zadržati energiju bogatstva. Može osjećati veliku moć kada se osobodite svega, stoga možda želite napraviti popis stvari koje trebate napraviti. Ako nemate puno vremena za ovakvo detaljno pospremanje, odvojite 30 minuta dnevno za sređivanje prostora i rješavanje viška stvari.

Play logo

3. Stvorite svoj prostor za novac

Play logo

Stvoriti ovakav prostor je jako dobro, ali ga je važno održavati. Tipično mjesto je ono gdje se bavite financijama ili radni dio stana. Uključite elemente kao što su drvo koje predstavlja novac i bogastvo. Plava boja i fotografije rijeke, jezera ili mora predstavljaju vodu koja hrani drvio. Naravno možete koristiti ogledala i biljke koje simboliziraju prosperitet.

4. Feng Shui simboli koji prizivaju bogatstvo

Postavite Feng Shui simbole u vašem domu koji donose bogastvo i obilje. Možete koristiti klasične simbole ili ovo što je vama obilje. Zlato predstavalja bogatstvo i ta boja ima jaku vezu s novcem. Zlatnu boju možete koristiti na slikama, jastucima, sagovima i drugim predmetima u vašem domu i uredu.

Play logo
Play logo

Upravo se čita

Image
nikolina sesar u direktu

Hoće li Muskovo ugrađivanje čipova u mozak pomoći medicini? Neurokirurginja: 'Da sam paralizirana pristala bi da mi ugrade'

5. Energija treba teći kroz vaš dom

Redovito provjeravajte protok chija u vašem domu i uredu. Vaš cilj treba biti  privlačanje obilja. Neka vaš dom bude udoban sa smirenim ritmom. Na primjer, pobrinite se da hodnici budu bez nereda i s ugodnim slikama na zidovima.

6. Voda je važna

Ako ste u mogućnosti dodajte vodu u prostor. Mala fontana ili akvarij svakako su dobri. Vodite računa da voda bude uvijek čista i održavana inače neće dobro utjecati na vaše prihode.

Play logo

7. Kuhinja treba biti održavana

Kuhinja simbolizira hranu, stoga se smatra najvažnijim dijelom vašeg doma. Osigurajte da je svijetla i prostrana. Ako imate malu kuhinju, učinite je većom dodavanjem ogledala kako biste dobili osjećaj većeg prostora. Neka kuhinja bude čista, a smeće ne treba biti vidljivo. Svježe cvijeće i voće važan su dodatak takvom prostoru. 

8. Vaš novčanik privlači novac

Vaš novčanik je također sredstvo za privlačanje bogastva. Treba biti organiziran i bez smeća. Nemojte ostavljati račune, fotografije ili kartice koje rijetko koristite. Kada se radi o bojama, najpopularniji su crni ili smeđi. Šo je boja jača, energetska zaštita je veća. Vjerujte svom instinktu i osjetite koja je boja prava za vas. 

Play logo

Pročitajte još: 

 ​Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tika, taka

VIDEO Švedske nogometne reprezentativke zaplesale uz Severinin hit! Nije čudo, pjesma ima 127 milijuna pregleda

Play logo

Više s weba