ostali u nevjerici

Apsurd u pulskom kafiću: konobar zabranio obitelji da podijele tost i kavu kupljene na akciji

Image
Foto: Ilustracija/Dusko Marusic/PIXSELL

Nakon šopinga, dvoje supružnika odlučili su sjesti u kafić na kavu, a s njima je bilo i njihovo četverogodišnje dijete. Tada priča postaje bizarna...

27.4.2018. u 13:56/ Vijesti.hr

Hrvatska ponovno s pokrićem dobiva nadimak 'Apsurdistan', a najnoviji povod tomu je neugodno iskustvo jedne obitelji u kafiću u Puli, piše Glas Istre.

Nakon šopinga, dvoje supružnika odlučili su sjesti u kafić na kavu, a s njima je bilo i njihovo četverogodišnje dijete. Gospođa je naručila veliku kavu s mlijekom, a i njen suprug želio je također kavu pa im je konobar predložio bolju ponudu s akcije koja je tog dana podrazumijevala kavu i tost po nižoj, odnosno jedinstvenoj cijeni. Kada im je konobar donio naručeno muž je uzeo tost, prepolovio ga i taj komad htio dati djetetu.

"U tom je trenutku, poput sokola s visina, 'doletio' konobar i ukorio nas, odnosno rekao nam je da se to ne smije napraviti jer je tost, kada je kupljen zajedno s kavom u sklopu akcije, namijenjen isključivo onome tko ga je naručio, a to je u ovom slučaju bio moj muž i da komadić ne smije dati djetetu, odnosno da samo on to smije pojesti, ispričala je sugovornica Glasa Istre, još uvijek ne vjerujući da joj se to dogodilo.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Procedura žurne putovnice

Kako izvaditi putovnicu po žurnom postupku

Više s weba