prvi aprilili

Bandić više nije gradonačelnik, a marihuana je napokon legalna: TOP 8 prijelomnih vijesti iz paralelnog svemira

Image
Foto: Buzzara.hr

Današnjih vijesti, koje uopće nisu niti malo izmišljene, bilo je pregršt. Bilo ih je previše da bi ih sve stavili u jedan članak, tako da smo skupili osam najaktualnijih poput smijene Milana Bandića, problema sa Srbima i legalizacije medicinskog kanabisa. Na ovaj PRVI APRIL, da bi vidjeli kako izgledaju vijesti iz paralelnog svemira, kliknite 'SLJEDEĆA'.

1.4.2019. u 12:02/ Buzzara.hr

'Kako to?' Vlada riješila pitanje Uljanika nepredviđenim potezom

Kroz proteklih nekoliko mjeseci, aktualno pitanje na usnama skoro svih hrvatskih medija, političara i građana je bilo pitanje Uljanika. Propast Uljanika i nesposobnost hrvatskih aktera je umalo prouzročila pad Vlade. No, ipak izgleda da nije sve još gotovo. 

Porezni obveznici su kroz zadnjih nekoliko godina uložili preko 12 milijardi kuna da bi se spriječila propast Uljanika; poduzeća koje se bavi brodogradnjom. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da se spase radna mjesta nekoliko tisuća radnika, Vlada Republike Hrvatske je konačno digla ruke i proglasila propast.

No, izgleda da je vlada imala još aduta u rukavima. Jutros je Vlada obavijestila građane da znaju kako će spasiti Uljanik. Odlučili su Uljanik, kao i brojne druge stare tvornice, pretvoriti u turističku atrakciju.

Ministar turizma Gari Cappelli je izjavio da će Uljanik postati svjetska destinacija. Turisti će moći doći i vidjeti na što je spao hrvatski narod, moći će razgledati porušene ambicije i snove tisuća ljudi, a uz malu doplatu će moći doživjeti osjećaj rada u Uljaniku. 

'Znate za seoski turizam gdje turisti plaćaju da obavljaju farmerske poslove? E, mi ćemo to napraviti s Uljanikom. Nagovoriti ćemo turiste da dođu raditi i da još na kraju oni nama plaćaju.' - izjavio je Cappelli, dodavajući da ih je sram što se toga nisu sjetili prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se planira i snimiti epizoda Igre prijestolja u Uljaniku tako da bi se dodalo na turističkom potencijalu. U seriji će jedan od glavnih likova, Jon Snow, doći u Uljanik da bi zavario svoj napuknuti mač. 

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

Upravo se čita

Image
ANALIZA SKY NEWSA

Zašto je toliko žrtava potresa u Siriji i Turskoj? Nekoliko je razloga

1/8

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA IH NA OKU

Ronaldo prati samo 5 Hrvata: Modrić i Kovačić su tu, ali preostala trojka će vas iznenaditi

Pročitajte još

Image
IMA IH NA OKU

Ronaldo prati samo 5 Hrvata: Modrić i Kovačić su tu, ali preostala trojka će vas iznenaditi

Više s weba