širenje ponude

Bespoke Home 2021 - Samsung predstavio svoje najnovije kućanske uređaje za 2021. godinu

Image
Foto: Promo

Na virtualnom događaju Bespoke Home 2021 Samsung je predstavio svoju liniju prilagodljivih hladnjaka i prošireni Bespoke portfelj proizvoda koji uključuje nove uređaje i povezana rješenja

14.5.2021. u 11:04/ Život i stil

Tvrtka Samsung Electronics održala je virtualni događaj pod nazivom Bespoke Home 2021, na kojem je predstavila svoje nove, inovativne kućanske uređaje. Na događaju je najavljeno i globalno širenje Bespoke prilagodljive linije hladnjaka te nadolazeće predstavljanje Bespoke Kitchen paketa, zajedno s novim uređajima i integriranim IoT rješenjima.

„Oduševljeni smo što možemo najaviti globalno širenje naše personalizirane ponude, nudeći cjelovita rješenja za sve životne potrebe korisnika. Naša je misija razviti proizvode koji pomažu korisnicima u svakodnevnom životu i aktivnostima.”, rekao je JaeSeung Lee, predsjednik i voditelj poslovanja s digitalnim uređajima u Samsung Electronics.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo) 

Prilagodljivi hladnjaci s mogućnošću kombinacije dolaze i u Europu

Bespoke linija hladnjaka bit će dostupna na tržištima Europe, Sjeverne i Latinske Amerike, Commonwealtha, Bliskog istoka te u odabranim regijama Azije i Afrike. S više od 20 originalnih boja i sedam završnih obrada, Samsung pruža korisnicima velik broj kombinacija, te također nudi i svoj zaštitni znak – velik kapacitet, praktičnost i snažne performanse hlađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Europi je Bespoke prilagodljivi hladnjak dostupan u opcijama s jednim vratima i jednim tankim vratima te modelima zamrzivača s donje strane u opcijama od 1,8 i 2 metra, sa šest različitih završnih obloga i velikim rasponom boja – od klasične bijele do nježnih pastelnih i jakih, statement boja.

Kuhinja kao stvorena za vas

Novi Bespoke Kitchen paket prvo je globalno proširenje Samsung proizvoda po mjeri izvan portfelja hladnjaka, donoseći filozofiju prilagođenih uređaja u cijelu kuhinju, počevši od tržišta u SAD-u i Europi. Ponuda na sjevernoameričkom tržištu bit će bazirana na Bespoke prilagodljivom hladnjaku, a bit će dostupna u drugoj polovici godine. Ponuda će biti proširena Bespoke mikrovalnom pećnicom i perilicom posuđa, koje su izrađene da izgledom podsjećaju na Bespoke hladnjak. Korisnici tako mogu birati svoje omiljene boje i završne obrade, odabirom boja – mat crnog čelika, mornarskog čelika, čelika champagne roze i bijelog stakla.

Upravo se čita

Image
RTL Danas doznaje

'Moguće je da je tijelo bebe stajalo nekoliko dana uz cestu. Nije bilo u najboljem stanju...'

Uređaji koji u potpunosti odgovaraju vašem životnom stilu i potrebama

Samsung će također ove godine lansirati i proširenu paletu kućanskih uređaja u Sjevernoj Americi i Europi, uključujući Bespoke AirDresser, Bespoke pročistač zraka i Bespoke Jet ™ usisavač. Budući da su domovi korisnika postali uredi, teretane i učionice, ovi novi kućanski uređaji udovoljavaju svakodnevnim potrebama pružajući veću fleksibilnost, automatizaciju i higijenu.

Novi lifestyle uređaji koji se lansiraju u Sjevernoj Americi i Europi su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 • Bespoke AirDresser isporučuje niz rješenja za njegu odjeće kako bi se osiguralo da odjeća bude u odličnom stanju. U Europi i u SAD-u dostupan u drugoj polovici 2021. godine.
 • Bespoke pročiščivač zraka crpi zrak iz pet smjerova kako bi se zrak pročistio brzo i intenzivno, čak i u velikim prostorima. Njegov ultrafini sustav pročišćavanja može ukloniti 99,999 posto prašine od 0,01 μm [1], dok trosmjerno pametno pražnjenje cirkulira čisti zrak u raznim smjerovima. Pročišćivač je dostupan u različitim bojama i dizajnu te će biti dostupan u SAD-u tijekom trećeg tromjesečja 2021. godine.
 • Bespoke Jet™ dolazi s Clean Station™ i priključenom stanicom za punjenje, nudeći korisnicima sveobuhvatno rješenje za čišćenje. Nakon završetka usisavanja, korisnik jednostavno smjesti usisavač koji će se potom sam isprazniti i napuniti. Novi Bespoke Jet™ bit će dostupan u tri boje. Proizvod će biti dostupan u SAD-u, Europi, Commonwealthu i jugoistočnoj Aziji u drugoj polovici 2021. godine.
 • Jet Bot AI+ prvi je robotski usisavač koji je opremljen Intel® AI rješenjem. Pametni usisavač koristi svoju tehnologiju prepoznavanja predmeta, zajedno s LiDAR i 3D senzorima za prepoznavanje predmeta i određivanje optimalnog puta čišćenja. Opremljen je kamerom, a u Jet Bot AI+ integrirana je aplikacija SmartThings. Proizvod će biti dostupan u SAD-u, Europi, Commonwealthu i jugoistočnoj Aziji u drugoj polovici 2021. godine.

Ostali lifestyle uređaji:

 • Bespoke ShoeDresser [2] uređaj deodorizira, odvlažuje i suši cipele na temelju njihovog materijala i oblika. Omiljene cipele tako se održavaju uz pravilnu njegu.
 • Bespoke Cube Hladnjak [3] pruža modularno spremište za proizvode koji nisu namirnice, poput vina, piva i kozmetičkih proizvoda. Ovaj je uređaj dovoljno tih da ga korisnici mogu staviti i u spavaću sobu.
 • Bespoke pročišćivač vode [4] dostupan je s jednom ili više slavina. Opremljen je sustavom filtera s četiri razine i može filtrirati do 2500 litara vode, što je dovoljno za četveročlanu obitelj do godinu dana. Količina i temperatura vode mogu se prilagoditi glasovnim upravljanjem pomoću Bixbyja.

SmartThings podržava povezani život korisnika

Samsung Bespoke Home vizija također naglašava povezano življenje putem AI i automatizacije. Pogon ove vizije je SmartThings značajka koja korisnicima pruža centraliziranu platformu za upravljanje domom bez napora.

 • SmartThings Cooking pruža personalizirane planove obroka i recepte koji odražavaju korisničke preference i inventar hladnjaka, automatski primjenjujući temperature i načine kuhanja na temelju svakog recepta izravno na sinkronizirane uređaje za kuhanje. Usluga je već dostupna u Sjevernoj Americi i odabranim zemljama u Europi.
 • SmartThings Pet sinkronizira se s kućanskim aparatima poput Bespoke pročiščivača zraka i usisavača Jet Bot AI+, kako bi korisnici mogli provjeriti svog ljubimca kada nisu kod kuće. Usluga bi trebala biti dostupna u Europi, Latinskoj Americi i Aziji tijekom druge polovice 2021. godine.
 • SmartThings Clothing Care sinkronizira se s Bespoke AirDresserom, kao i pametnim perilicama i sušilicama rublja. Usluga preporučuje cikluse i postavke uređaja za optimalnu njegu. Usluga SmartThings Clothing Care je trenutno dostupna u SAD-u i Europi. Ažuriranje koje će omogućiti povezivanje s novim Bespoke AidDresserom bit će dostupno u SAD-u i odabranim europskim tržištima u drugoj polovici 2021. godine.
 • SmartThings Air sinkronizira se s pročišćivačem zraka i klima uređajem za praćenje kvalitete zraka u i izvan korisnikove kuće u stvarnom vremenu. Usluga će biti dostupna u SAD-u u drugoj polovici 2021. godine.

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, ljevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi https://news.samsung.com.

 • [1] Na temelju internih ispitivanja u skladu s testom i procjenom pročišćivača zraka u zatvorenom prostoru Korejskog udruženja za čišćenje zraka (SPS-KACA 002-0132: 2018). Smanjena količina prašine od 0,01 μm za 99,999% nakon 13 minuta korištenja visokog načina rada. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja.
 • [2] Trenutno samo dostupno na korejskom tržištu.
 • [3] Trenutno samo dostupno na korejskom tržištu.
 • [4] Trenutno samo dostupno na korejskom tržištu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dost dobro

TOP 10 najbogatijih porno glumica na svijetu: Nažalost nema naše Alexe Wild

Više s weba