Luksuz ili?

Božić u palači: što si poklanjaju članovi kraljevske obitelji?

Image
Foto: www.profimedia.hr

Kraljevska obitelj okuplja se na Badnjak i razmjenjuje darove koje baš i ne biste očekivali u palači

12.12.2021. u 9:24/ Život i stil

Kraljevska obitelj nije imuna na božićne običaje, štoviše, njihovi su planirani i mnogo luksuznijih razmjera nego oni tipične obitelji. Pitamo se što bismo uopće poklonili nekome da smo plave krvi i imamo pristup apsolutno svemu što poželimo?

Možda bi to bio automobil, dijamanti ili cijelo imanje. Međutim, članovi kraljevske obitelji takve ideje uvijek zaobilaze. U palači, naime, vrijedi tzv.  običaj 'gag-gift-giving' odnosno oni si poklanjaju smiješne poklone male vrijednosti. 

Prije nekoliko godina je tako Kate Middleton poklonila, tada vječnom samcu, princu Harryju opremu za "izraditi vlastitu djevojku." Jednako je otkačen poklon dala princeza Anne svom starijem bratu Charlesu. Radilo se o WC dasci koja je prekrivena kožom, a Charlesu se toliko svidjela da je nosi na svako putovanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granicu s 'gag' poklonima podignuo je princ Harry koji je kraljici Elizabeti poklonio kapu za tuširanje s natpisom "Nije li život k***", a ona se u dar zaljubila. 

Upravo se čita

Image
rat s inspektorima

Bojanje kose digla za 9 centi, šišanje za 36 i dobila kaznu od 3300 eura: 'Očajno...'

Ova tradicija traje već godinama, a 1981. princeza Diana pojavila se na božićnom slavlju s normalnim poklonima poput džempera od kašmira. Međutim, kada joj je princeza Anne poklonila rolu toalet papira, Diana je odmah shvatila da ova aristokracija nije tipična.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dost dobro

TOP 10 najbogatijih porno glumica na svijetu: Nažalost nema naše Alexe Wild

Više s weba