jakove, izdrži

'Bubne i ostane živa': Predsjednica voli upadati na pozornice i u svlačionice, 'u stilu njenog prijatelja - AJMOOOO!'

Image
Foto: Screenshot (Facebook/Privatni album)

Pola 'ekipe' na društvenim mrežama je ismijava, podsjećajući na incident kad se nepozvana uputila na pozornicu HNK-a i primabalerini uzela buket cvijeća.

2.7.2018. u 14:52/ Vijesti.hr

Predsjedniac RH Kolinda Grabar-Kitarović uspjela je uloviti naše vatrene reprezentativce neposredno nakon utakmice i na društvenim mrežama objaviti video iz svlačionice.

I dok se jedan dio igrača još nije ni otuširao, a drugi bio samo u gaćama, predsjednica je upala u svlačionicu i izgrlila jednog po jednog. Pola 'ekipe' na društvenim mrežama je ismijava, podsjećajući na incident kad se nepozvana uputila na pozornicu HNK-a i primabalerini uzela buket cvijeća. 

Taj njen čin nije ostao bez reakcija.  SDP-ov GordanMaras tako je na FB- komentirao:

"AJMOOOO!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidim da predsjednica nije mogla pričekati da se igrači istuširaju, pa ih je izgrlila još znojne od tekme. Ne znam je li primjetila, ali pola ih je bilo u gaćama. Mislim da Modrić i društvo ipak ne trebaju live u gaćama iz svlačionice. Bez obzira što se KGK ne može strpiti. Ovo je stil kako bi rekao njezin prijatelj - AJMOOOO!

Dobro, nema veze, ipak ona sve to radi zbog Hrvatske", napisao je Maras.

Upravo se čita

Image
OVO JE SVE

Ovo je najlegendarniji video 'trenera svih trenera': 'Gaziš ko slon, a ne ko srna ko što ja oću'

Svoj komentar na predsjedničin ulet u svlačionu dala je i bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja smatra da takvo ponašanje ne pomaže "jačanju percepcije o nužnosti žena u politici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U politici sam naučila da upadanje dužnosnica u svlačionice i grljenje s igračima koji to nevoljko prihvaćaju pa odmah nakon ljubljenja sjedaju ili odlaze, ne pomaže jačanju percepcije o nužnosti veće participacije žena u politici. Dapače", napisala je Kosor na Twitteru.

Više s weba

Pročitajte još

Image
školski alpha

Na kakvim će se avionima hrvatski piloti obučavati za Rafale? Francuska baza ima nekoliko modela

Više s weba