nova filozofija

Dobrodošli kod modernog brijača: zaronite u svijet uređenih frizura i tetovaža!

30.6.2015. u 18:04/ Ida Balen

Oni su majstori šišanja i muških frizura, a svoje su škare ukrstili s priborom za tetoviranje i kreirali event na kojem se moralo biti. U carstvo frizura i ludih tetovaža zaronite kroz naš prilog

Dobro došli u svijet poštucanih brkova, britvicom precizno oblikovanih frizura i maherskih tetovaža. Dobro došli na prvi Tatts&Cuts. Događaj na kojem su muškarci ukrstili britvice i igle za tetovažu. Njihov zanat predstavlja ono što jesu. 

"To je nekakva filozofija razmišljanja našeg shopa Green Decoa. Zapravo ideja je uređivati frajere, sređivati ih i zapravo je nit vodilja cijelog tog šišanja da čovjek ne samo da izgleda kao čovjek, kao gospodin, nego da se tako i ponaša", pojasnio je idejni začetnik eventa i brijač Matija Ptić.

Tijelo tatto majstora Matea Kocijančića je platno na kojem se isprepliću motivi i boje. Prvi se put tetovirao s 18 godina, a onda je i sam odlučio postati tatoo majstor. Sada ima više od 70 tetovaža i tu ne misli stati. No, dok oslikava vlastito tijelo, tintom 'šara' i po kožama brojnih zadovoljnih gostiju Green Decoa.

Praksa da se spoje tetoviranje i šišanje u svijetu nije nova, a čini se kako je i u Hrvatskoj naišla na odobravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više doznajte u prilogu!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABORAVLJENA LJEPOTICA

Tuga Bjelolasice: Evo u kakvom je rasulu mjesto u kojem su se stvarali naši najveći sportski uspjesi

Više s weba