Play logo
Veze

Horoskop - kakav je tko u krevetu

Image
Foto: Thinkstock
18.2.2015. u 9:00/ rtl.hr
Play logo

Vatra, zemlja, zrak i voda su četiri elementa koji određuju način na koji osoba doživljava svijet oko sebe. Odražavaju se i na seksualnost. U krevetu se najbolje slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Dobra kombinacija su i vatreni (Ovan, Lav, Blizanac) s zračnim (Blizanac, Vaga, Vodenjak) te zemljani (Bik, Djevica, Jarac) s vodenim (Rak, Riba, Škorpion). Među znakovima koji nisu kombinacija moguće su velike razlike u željama i usklađenosti.

Ovan ­seks je sve osim dosade. Strastveni su, puni energija, vole istraživati i jako poželjni su ljubavnici. Predigra je manje bitna, vole dominaciju i mentalnu usklađenost.

Play logo

Bik ­seksu pridaje puno pažnje, pogotovo predigri. Uživaju u maženju i ljubljenju. Njihova velika prednost u seksu je izdržljivost.

Blizanac ­ne poznaju ograničenja. Što različitije, to bolje. Uživaju u seksu na otvorenom, ali i u klasičnom seksu. Skloni eksperimentiranju, a vole i takve partnerice.

Rak ­zatvoren, konzervativan znak, nije sklon eksperimentiranju. Seks doživljava kao emociju. Pokrenu li se njegove emocije strastven, predan ljubavnik koji naslućuje što partner voli.

Play logo

Lav ­dominantan i nepredvidiv znak. Jedno je sigurno seks s njime neće biti dosadan ili mehanički nepredvidiv. Uživa u predigri, zavođenju, voli se pohvaliti, ali i trudi se zadovoljiti partnera.

Djevica ­osjetljiv, nježan ljubavnik, veliki perfekcionista, ali i sramežljiv znak. Bitno im je zadovoljstvo partnera i jako se trude ugoditi drugoj strani.

Play logo

Vaga ­obožava igru zavođenja, predigre. Vrlo su vješte, traže partnera koji će ih pratiti i dovesti do vrhunca. Njihovo središte seksualnosti nalazi se u glavi.

Play logo

Škorpion ­znak koji žudi za kvalitetnim seksom. Seks nikako ne smije biti prosjek. Vješti ljubavnici, spremni za izmjenjivanje nježnosti i pružanje zadovoljstva.

Strijelac ­seks doživljava kao zabavu, strast koja nikako nema veze s emocijom. Slobodoumni i spremni na eksperimentiranje.

Jarac ­stabilan, odan ljubavnik, bitno mu je zadovoljstvo druge strane. Sklon uzbuđenju i brzo ga prenosi na partnera.

Play logo
Play logo

Upravo se čita

Image
nikolina sesar u direktu

Hoće li Muskovo ugrađivanje čipova u mozak pomoći medicini? Neurokirurginja: 'Da sam paralizirana pristala bi da mi ugrade'

Vodenjak seks način za povezivanje uma i srca, način razmjene mišljena s partnerom. U seksu znatiželjni i jako maštoviti.

Riba ­trudi se usrećiti partnera, jako senzualan znak. Znaju biti i jako kreativne. Slično kao i kod rakova seks im je emocija.

Zanima li vas više ova tema? Želite znati kako će se vaš znak slagati s partnerovim nazovite naše astorologe. Saznajte sve prednosti i mane vezane za vašu vezu. Poboljšajte partnerov i svoj seksualni život na čemu će vam druga strana biti jako zahvalna.

www.ljubavno.com

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
Procedura žurne putovnice

Kako izvaditi putovnicu po žurnom postupku

Play logo

Više s weba