Dokle ćemo ovako, jarani?

Hrvatski Sabor uzeo godišnji odmor na neodređeno - službeno počinje danas

Image
Foto: Buzzara.hr

Hrvatski Sabor je najavio da će od današnjeg dana, 14.12.2018., otići na svoj šestomjesečni odmor od mjesec dana. Međutim, na današnjoj sjednici su se krenuli raspravljati koliko bi mogli uzeti godišnjeg odmora, a da to ne bude protuzakonito. Njihov razgovor prenosimo u cijelosti.

14.12.2018. u 15:12/ Buzzara.hr

'Možemo spojiti ovaj mjesec i vikend nakon odmora da imamo 5 tjedana godišnjeg, no onda se postavlja pitanje zašto to ne bi napravili i za tjedan nakon?' - izjavio je zastupnik Branimir Glavaš iz HDSSB-a.

'Slažem se, realno ne postoji niti jedan zakon koji bi zabranio nešto takvo. A i da postoji, lako bi ga promijenili.' - odgovorio je zastupnik Nikola Grmoja iz Mosta. 

'Stari, čekaj malo, zašto ne bi produžili onda za još mjesec dana? Ionako nemamo pametnijeg posla.' - izjavio je zastupnik Petar Škorić iz HDZ-a.

'Ljudi. Imam brutalnu ideju. De samo molim te neka netko prvo uzme ovaj džoint - e, hvala. Gdje sam stao? Pizza? Ne. E, da, zašto ne bi spojili svih sljedećih šest mjeseci?' - izjavio je zastupnik Darko Parić iz SDP-a kroz podsmijeh. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odlična ideja, kolega. No, onda nas ništa ne zaustavlja da spojimo sve dane do sljedeće godine.' - rekao je zastupnik Ivan Pernar iz Živog Zida uvlačeći dim. 

'Hmm... tko nas uopće tjera da dođemo na posao... ikada? Imamo diplomatski imunitet, nije da nas policija može uhvatiti.' - izjavio je Milorad Batinić iz HNS-a dodavajući džoint zastupniku Veljku Katajzi iz NZ-e. 

Upravo se čita

Image
OVO JE SVE

Ovo je najlegendarniji video 'trenera svih trenera': 'Gaziš ko slon, a ne ko srna ko što ja oću'

Nakon te izjave Hrvatski sabor je eruptirao u gromoglasni aplauz. Skupno su odlučili da će otići na godišnji odmor na neodređeno. Izjavili su još da će održati sljedeće izbore, ali ako 'ne budu zauzeti'. Nakon tog razgovora naručili su pizze i gledali videe mačaka na Youtubeu. 

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
školski alpha

Na kakvim će se avionima hrvatski piloti obučavati za Rafale? Francuska baza ima nekoliko modela

Više s weba