Strava

Instruktor joge iz Rijeke hospitaliziran nakon što je pokušao oralno zadovoljiti samoga sebe

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Buzzara

Instruktor joge, koji je sam sebe oralno zadovoljavao, se jutros uputio na KBC Sušak gdje su mu liječnici kirurški otklonili vlastiti penis iz grla. Zdravko Sinpečić (39) je voditelj specijalnog oblika joge koji se zove Karmamudrā - drevne budističke tehnike seksa koja se provodi s fizičkim ili 'vizualiziranim' supružnikom.

10.12.2018. u 15:26/ Buzzara.hr

'Da sam koristio lubrikant, ništa se od toga ne bi dogodilo. Obično se ne zaglavi u stražnjem dijelu grla ovako' - rekao je novinarima.

Dr. Jurica Velić sa Zavoda za digestivnu kirurgiju na KBC-u Sušak izjavio je da bi njegov pacijent pretrpio moždanu štetu ili zatajenje organa da postupak nije bio proveden na vrijeme.

Sinpečić priznaje da, iako ima 12 godina iskustva kao učitelj Karmamudrā tehnika, on nikada ne bi trebao pokušavati riskantne manevre sam. 'Ovo su izuzetno napredne tehnike tantrizma i ne bi se trebale prakticirati u osami. Uvijek imajte prijatelja u blizini' - upozorava.

Iako se tantrički seks obično prakticira s partnerom, Sinpečić tvrdi da njegove tehnike prizivaju 'visoko razvijena duhovna bića' s kojima 'seks postaje izraz božanske zajednice' i 'kanal za svijest'.

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

Više s weba

Pročitajte još

Image
školski alpha

Na kakvim će se avionima hrvatski piloti obučavati za Rafale? Francuska baza ima nekoliko modela

Više s weba