'ma nije cajka'

Iskreni Zagrepčanin naš je heroj dana: jedini javno priznao da sluša cajke!

9.5.2018. u 9:31/ Vijesti.hr

Sigurno ste se našli u situaciji kada vas je netko pitao koju vrstu glazbe slušate. To su uglavnom odgovori koji se oslanjaju na alternativnu glazbu, a i sami znate da svatko ima svoju cajku ili narodnjak koji predstavlja guilty pleasure - ali nije za javnost. No, nađu se i oni iskreni.

Grupa ljudi s Youtube kanala oksitoneza odlučila je prošetati glavnim zagrebačkim trgom i pitati svakog na koga naiđu, a da nosi slušalice, koju pjesmu u tom trenutku sluša.

Spektar glazbe je širok, od bluesa, rocka, pop-a, elektronske glazbe, hip-hop-a, itd. No, jedan se mladić istaknuo odgovorivši koju pjesmu i koju vrstu glazbe sluša.

Bez ikakvog oklijevanja i k'o iz stopa rekao je da sluša pjesmu Dragane Mirković - Kada te ugledam. Nadodao je kako inače sluša narodnjake i tursku muziku te kako je to pokupio od svoje sestre. Istaknuo je i da ne voli metal, heavy metak i rock glazbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj mladi heroj uzor je istinske iskrenosti (možete ga vidjeti na 2:50 minuti). Jer, zanimljiva je činjenica kako nitko, ne samo u ovom videu nego i općenito, neće direktno priznati da sluša cajke i narodnjake dok je cajkaški radio Extra.fm trenutno najslušaniji.

Više s weba

Pročitajte još

Image
18. Noć muzeja

Gušteri, skeleti, jugoslavenski propelerci i vitezovi. Ovako je izgledala Noć muzeja diljem Hrvatske

Više s weba