Nemamo novaca

Jared Leto će napraviti Jared Letni festival koji košta dva bubrega i jetru

Image
Foto: Buzzara.hr

Na Obonjanu, otočiću kraj Šibenika, će se održavati festival Camp Mars. Festival organizira Jared Leto; glumac i frontman grupe Thirty Seconds to Mars.

16.1.2019. u 15:22/ Buzzara.hr

Festival će se održavati od 9. do 12. kolovoza i cijena ulaznice će biti od skromnih 10.000 kuna do 42.000 kuna. Četrdeset i dvije tisuće hrvatskih krznenih ljubimaca. Sitnica. Ako hoćete, taj iznos od 42.000 kuna za tri noći festivala možete uplatiti u pet malih obroka od 8.400 kuna.  


'Jednom članu našeg benda treba zamijeniti sve unutarnje organe, pa ovim putem pokušavamo skupiti dovoljno novaca da mu kupimo nove na crnom tržištu. To ćemo i uspjeti, ako se uspije prodati pet ulaznica.' - rekao nam je Jared Leto u intervjuu koji nismo održali s njim jer samo udisanje kraj njega košta 500 kuna po minuti. 


Također, organizator navodi da je na festivalu zabranjen alkohol. Kako ćemo se onda opiti od muke što smo platili 42.000 kuna za tri dana? Kako, Jarede Leto, Leto Jarede? 


Moramo napomenuti da postoji i paket nazvan 'The Ultimate Experience' koji, između ostalog, uključuje vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale, no za cijenu ovoga ne znamo jer vjerojatno morate platiti samo da saznate za cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nadamo se da se možemo ubaciti na neke novinarske akreditacije jer inače ode nam životna ušteđevina. 

https://pics.me.me/was-that-sarcasm-33337809.png

Više s weba

Pročitajte još

Image
školski alpha

Na kakvim će se avionima hrvatski piloti obučavati za Rafale? Francuska baza ima nekoliko modela

Više s weba