bog postoji?

Jedan je čovjek podignuo optužnicu protiv Boga jer ga je razočarao, 'okrivljeni' se nije pojavio na suđenju

Image
Foto: Wikipedia.org

Jeste li ikada bili toliko ljuti na život da za to krivite Boga i dignete optužnicu protiv njega? E pa ovaj Izraelac je.

20.6.2018. u 11:46/ Vijesti.hr

Izraelski muškarac je podnio molbu za zabranom pristupa Boga, tvrdeći da je svemogući osobito nesklon s njim tijekom godina i da policija ne može učiniti ništa.

Čovjek kojeg je izdalo izraelsko novinsko mjesto NRG kao David Shoshan, zastupao se na sudu u Haifi, lučkom gradu na sjeveru Izraela. U izvješću se navodi da Bog nije bio prisutan da bi se branio.

Sud je čuo da je Bog bio posebno neljubazan prema gospodinu Shoshanu, tretirajući ga "grubo i ne lijepo", iako nisu dani nikakvi specifični detalji o tome što se točno dogodilo da ga osjeća na taj način. Gospodin Shoshan je ustvrdio kako je nekoliko puta pokušao kontaktirati policiju kako bi izvještao o navodnim zločinima Boga, i da su patrolni automobili poslani u njegovu kuću u 10 navrata.

Međutim, mjera je bila neučinkovita protiv božanstva i policija ga je savjetovala da odstupi zabranu. Zahtjev za zabranu okončanja odbijen od strane predsjedavajućeg suca Ahsana Canaana, koji je izjavio da je zahtjev "deluzija" i da je podnositelj zahtjeva zatražio pomoć od izvora izvan suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
školski alpha

Na kakvim će se avionima hrvatski piloti obučavati za Rafale? Francuska baza ima nekoliko modela

Više s weba