Htio je vidjeti jel rade autobusi

Kako se Milan zabunio i otišao u krivi Rim: 'Trebao si na Bukovačku, pa na Remete, a ne u Italiju'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL/Google Maps

Još su se 'naši' Rimljani čudili kako Milan nikad nije svratio na kavu i kolače.

24.5.2018. u 11:36/ Vijesti.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kaže kako je tijekom svog mandata obišao 120 destinacija, a najdraža mu je definitivno Rim. Glavni grad Italije posjetio je čak 62 puta u pet godina na trošak građana, navodi se u prijavi podnijetoj Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a pritom se ni na jednom od tih putovanja nije se sastao s predstavnicima gradskih vlasti Rima. U prijavi stoji i da je Bandić na ta putovanja vodio prevoditeljicu, ali i druge osobe koje su putovale s putnim nalozima Poglavarstva, odnosno na trošak gradskog proračuna.

Gradonačelnik je u 'vječni grad' putovao avionom, a najkraća zračna udaljenost od Zagreba do Rima je oko 520 kilometara.

Iz Grada Zagreba prije koji dan su se očitovali o putovanjima zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u Rim. Demantiraju da je Bandić 62 puta putovao u Rim.

Ili se Bandić zabunio, mislio je na zagrebački Rim?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je u pitanju zabuna, onda nema beda Milane, nema sukoba interesa, išao si raditi u Zagreb, za Zagreb. No kako si onda završio u Italiji, to nas brine? Umjesto da brine o jednom zagrebačkom kvartu, on je shvatio da treba posjetiti drugu državu.

Što je tamo Bandić radio?

Upravo se čita

Image
preživjela u Siriji

Ovo je Aya, njeno ime znači Čudo. Našli su je pupčanom vrpcom vezanu za mrtvu majku

"Osim s kolegama gradonačelnicima sastajao se i s hrvatskom zajednicom u Rimu, veleposlanicima, hrvatskim jezičnim manjinama, a isto tako održao je i sastanke u ministarstvu vanjskih poslova Republike Italije", tvrdi pročelnica Vesna Šimić.

Iako su mu se stanovnici 'našeg' Rima veselili i nadali se kako će im poboljšati autobusna stajališta, na kavu i kolače Milan nikad nije svratio. Zato je vozio Vespu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem gradonačelniku šaljemo pravulokaciju, a kako doći do nje pogledajte OVDJE (Stvarno nije skupo do Rima, pogotovo kad uzmete ZET).

Image
Foto: Google maps
Image
Google maps

(Foto: Google Maps)

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAKVA LEGENDA

Znate li kojim se sportom bavio Ćiro Blažević prije nogometa? 'Bosanac koji je pobijedio Slovenca'

Više s weba