osvojite vrijedne nagrade.

Koji je vaš omiljeni proizvod ove godine?

Image
Foto: zena.hr

Pridružite se glasovanju na portalu zena.hr, odaberite vaše omiljene proizvode u 20 kategorija i pritom osvojite vrijedne nagrade.

17.10.2014. u 16:28/ Promo članak

Kako se bliži kraj godine, bliži se i podvlačenje crte i sumiranje postignutog. Tko je na dobitku, tko na gubitku, zašto je nečiji proizvod bio uspješniji od drugoga, je li riječ o većem ulaganju u promociju ili je proizvod rezultat dugogodišnjeg ulaganja u istraživanje tržišta i potrebe kupaca?

Glas koji svi na tržištu na kraju žele čuti je glas zadovoljnog kupca i potrošača. A upravo kupci i korisnici daju svoj glas novitetima na tržištu putem natječaja Proizvod godine kojeg već treću godinu za redom provodi najposjećeniji ženski portal www.zena.hr. Koliko je veliki interes i brendova i posjetitelja portala svjedoči brojka od čak 490 nominiranih proizvoda, a biraju se u 20 kategorija.

Image
Foto: PR fotografije
Image
PR fotografije

"Kada smo prije tri godine pokrenuli projekt znali smo da ćemo izazvati interes i brendova, ali i posjetitelja portala jer nam je višegodišnje iskustvo bilo pokazatelj da naše čitatelje zanimaju brendovi o kojima smo pisali. S obzirom da žene većinom donose odluke o kupnji proizvoda široke potrošnje, interes i brendova i posjetitelja portala je sve veći iz godine u godinu“, izjavio je Davor Balaško, direktor portala www.zena.hr.

U sklopu izbora za Proizvod godine nedavno je provedeno istraživanje o kupovnim navikama Hrvatica. Istraživanje je pokazalo da Hrvatice uživaju u kupovini i nerijetko u trgovinama provode i do nekoliko sati na tjedan. Žene u Hrvatskoj primjećuju reklamne kampanje i vole isprobavati novitete na tržištu. Odluku o kupovini donose samostalno, ali vole poslušati i preporuku obitelji i prijatelja. Ispitanice priznaju i da često kupuju impulzivno, a internet prednjači kao medij putem kojeg se informiraju o proizvodima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasovanje za Proizvod godine je u tijeku i trajat će sve do 3. prosinca, a pobjednici će biti proglašeni sredinom prosinca. Glasače očekuju i vrijedne nagrade, a jedna od njih je i vikend za dvoje u zadarskom Hotelu Club Funimation Borik.

Rezultati istraživanja predstavljeni su i u priloženoj infografici na vrhu članka.

Upravo se čita

Image
kaos diljem hrvatske

Olujni vjetar nosi sve pred sobom. Vatrogasci imaju pune ruke posla. DHMZ: 'Očekuju se orkanski udari'

Vijesti i sadržaje portala Zena.hr pratite i putem:

www.zena.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.facebook.com/www.zena.hr

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uče li to klinci danas?

'Ko-ka, koka-kola', 'Son makaron': Tko se sjeća ovih brojalica koje smo neprestano ponavljali kao klinci?

Više s weba