nagrada za najmamu

Koliko vrijedi posao prosječne hrvatske žene, majke, kraljice? Jednoj smo priuštili slobodan dan i cijeli dan...

22.1.2016. u 18:50/ Nives Polovina Barun

Janja iz naše priče odgaja šestero djece, radi na sudu, a nakon posla doma pegla, pere, kuha. Nikada u životu nije uzela slobodan dan samo za sebe. Nikada nije bila na masaži, nikad joj netko drugi nije pospremio kuću. Sve dok se u našu redakciju nisu javile njezine kćeri

Marija i Sara Ivaštinović poslale su našoj magazinskoj emisiji 'Sve u šest' zanimljiv mail u kojem su napisale kako žele iznenaditi svoju majku Janju, a mi smo im u tome i pomogli. 

Janja u kući odgaja šestero djece, troje biološke i  tri udomljene djevojčice. Dovoljan razlog zašto smo Janju prekinuli u njezinom jedinom odmoru - kavici.

Dok smo pričali s njom, Janja se sva tresla. Nije mogla vjerovati da su joj kamere u kući te da će je po prvi put netko cijeli dan tetošiti.

Janja nikada nije kročila u kozmetički salon, ali zato su tri dame napravile pravi mali wellness u njezinu domu.  Novi koncept na tržištu Street mobile beauty, naime, došao je k njoj i preporodio ju. 

Za to vrijeme, gospodin Vlado Lučan iz tvrtke Superčisto d.o.o. je marljivo počistio njezinu kupaonicu, a zatim i cijelu kuću.

Nakon masaže, Janja je dobila cjelokupni tretman uljepšavanja. Prvo je na red došla frizura, zatim šminka, a svekrva i suprug Krešimir su je nakon ovog makeovera jedva prepoznali. 

A kako je izgledao ovaj savršen dan u životu gospođe Janje, pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Što su ti žene

Kraljice, predsjednice, umjetnice, znanstvenice: 15 najutjecajnijih i najpoznatijih žena kroz hrvatsku povijest

Više s weba