Nevjerojatna priča

Kristijan Iličić u Etiopiji pronašao curicu čije je lice tetovirao prije 8 godina: 'Nije sramota plakati i pokazati svoje osjećaje'

Image
Foto: Instagram/kristijanilicic

'Tužan sam znajući da ja idem u neki 'bolji' svijet, a ona ostaje živjeti gdje je život zaista težak. Siguran sam da ćemo se kad tad opet sresti...'

16.11.2018. u 13:30/ Život i stil

Kristijan Iličić je avanturist zaljubljen u putovanja, adrenalin i hranu. Proputovao je više od 60 zemalja svijeta i ne planira se zaustaviti. Na našem portalu možete pročitati putopise 'Putevima Madagskara', o njegovim avanturama, anegdotama i iskustvima s putovanja, a emisiju pogledajte na RTLplayu.

Kristijan je u jednom trenutku svog života shvatio da ne želi utonuti u monotoniju uredske svakodnevnice…dao otkaz i krenuo na put oko svijeta. Prije osam godina put ga je odveo u Etiopiju, za koju nam je rekao da mu je to bila najdraža država u koju je putovao.

"Na jugu Etiopije, gdje žive plemena, upoznao sam dvije djevojčice Jedna od njih me primila za ruku i vodila po selu. Cijeli dan smo proveli skupa, gdje god da sam išao, ona je bila pored mene i onda je snimljena fotografija s njih dvije. To je bila uspomena na cijelo putovanje Etiopijom, fotka koja me na neki način obilježila. Htio sam tetovirati ruku i imati motive sa svojih putovanja, a ova fotografija i uspomena mi znači više od svega", priča Kristijan koji ponosno pokazuje svoju tetovažu djevojčica.

Sad se ponovno našao u Etiopiji i odlučio je krenuti u potragu za curicama. "Raspitivao sam se po cijelom selu i pokazivao fotke. Budući da je to bilo prije 8 godina, zadatak nije bio lak. Prepoznali su jednu curicu i rekli da je dobila dijete i odselila se i živi u plemenima i bilo bi je teško pronaći. Uspio sam naći dječaka koji je prepoznao drugu curicu i rekao je da studira 40 kilometara dalje, u drugom selu. Ne mogu vam opisati koliko sam bio sretan što su je prepoznali i što ću je moći vidjeti."

Prije osam godina, kad je Kristijan zadnji put bio tamo, nije bilo puno bijelaca pa ga je curica odmah preoznala. Na početku je bila sramežljiva i jako iznenađena kada je vidjela tetovažu. "Bio je to zaista emotivan trenutak. Kasnije se opustila i puno smo pričali i saznali svašta jedno o drugome."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već dan poslije, došlo je vrijeme za rastanak. "Odvezli smo je u njeno selo i rastanak je bio zaista jako tužan. Poklonila mi je ogrlicu i narukvice koje ce mi ostati uspomena za cijeli život."

"Nije sramota plakati i pokazati svoje osjećaje. To je i razlog zašto putujem, to je razlog zašto imam drugačiji pogled na svijet i zašto mi materijalno ne znači apsolutno ništa. Tužan sam znajući da ja idem u neki 'bolji' svijet, a ona ostaje živjeti gdje je život zaista težak. Siguran sam da ćemo se kad tad opet sresti, a njena slika na mojoj ruci će biti podsjetnik za prave vrijednosti u životu i iskrene osjećaje."

Kristijan je krenuo dalje na svoje putovanje, a mi ćemo ga rado i dalje pratiti i uživati u njegovim porukama i zanimljivim avanturama. Sretno Kristijane i želimo ti još puno emotivnih trenutaka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
PRAVA PREDSTAVA

RTL Danas donosi snimku o kojoj bruji cijeli Sabor. Pogledajte kako saborska straža izvodi Grmoju!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Mladić kojeg je domina šetala na uzici po shopping centru u Varaždinu za RTL.hr: 'Neki mi javno prijete, pa me zaprate'

Više s weba