dobar PR

Lijepa gesta: aviokompanija prihvatila kartu staru 20 godina

Image
Foto: Thinkstock

'Karta je kupljena za let u Sacramento, 31. 12. 1998. Pošto nisam moga otići, spremio sam je jer nisam imao namjeru negdje uskoro putovati', kaže John

9.2.2018. u 15:28/ Život i stil

Muškarac iz Sjeverne Karoline pronašao je u siječnju u kutiji pod krevetom neiskorištenu avionsku kartu staru 20 godina. Te 1998. trebao je ići na vjenčanje šogru, no bio je spriječen. Zvao je aviokompaniju ne bi li dobio povrat novca za kartu, no rekli su mu da je to nemoguće te mu savjetovali da kartu iskorsti nekada u budućnosti.

"Karta je kupljena za let u Sacramento, 31. 12. 1998. Pošto nisam moga otići, spremio sam je jer nisam imao namjeru negdje uskoro putovati. Potpuno sam na nju zaboravio", objašnjava John Walker. Nedavno se sjetio te karte i odlučio je iskoristiti. Na njoj je pisalo: "Vaučer će vrijediti zauvijek, za domaći let itse vrijednosti za osobu čije je ime navedeno na karti".

Nazvao je aviokompaniju koja više i nije ista ona od prije 20 godina. 2010. proglasila je bankrot. Usprkos tom ešto je karta stara 20 godina,ustvari zahvaljujući baš tome, u United Airlinesu su odlučili priznati kartu i ukrcati Johna na željeni let.

"Bio je to zaista jedinstven slučaj", poručuju iz aviokompanije te dodaju da nisu znali što bi s vaučerom u papirnatom obliku, kakvog je gospodin Walker imao, jer takvi već godinama nisu u opticaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
PALA JE ODLUKA

Horvat više nije izbornik Hrvatske, a na njegovo mjesto stiže legendarni rukometaš

Više s weba

Pročitajte još

Image
panika u australiji

Iz kamiona ispala radioaktivna kapsulica. Manja je od novčića, ali joj se ne smije približiti...

Više s weba