'smoki u torbici'

'Mali Mate unosi baklju za mater': mjere protiv kriminala u Splitu ne štede nikoga

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Instagram (Di su pare?)

Kao da nema većih riba, huligana, na koje bi se zaštitar trebao usredotočiti.

15.5.2018. u 13:11/ Vijesti.hr

Na Instagram stranici inače popularne FB stranice 'Di su pare' koje vrve sarkastičnim dosjetkama na trenutno političko i društveno stanje u Hrvatskoj, nova je fotografija zaintrigirala javnost.

Fotka koju vam prenosimo prikazuje malog dječaka koji pokušava ući na stadion, odjeven u Hajdukov dres.

Iako smo prvo pomislili da redar na ulazu možda grli dječačića, po komentarima vidimo da je situacija drukčija te da je redar zapravo pregledavao mališana u slučaju da ne unosi na stadion neprimjerene rekvizite. Kao da nema većih riba, huligana, na koje bi se trebao usredotočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo neki od komentara su: 'Smoki u ruksaku hahaha', 'Mjere protiv kriminala u Splitu ne štede nikoga', 'Mali Mate unosi baklju za mater. 'Nosi lizu za ubost zaštitara u oko', 'Baca tortice na teren, prikinili utakmicu zbog izgreda' i slični.

Ipak, ima i onih koji smatraju da ovo nije nimalo apsurdna situacija: 'Kakvi debili, jednom na osiguranju kod klinca u džepu od jakne je nađen nož koji je stari stavio jer je mislio da se klince ne pretresa. Sprdate se, a da dođe do klanja bilo bi pljuvanja po zaštitarima. Smiješno izgleda, ali da starci nisu debili ne bi bilo potrebno'.

Upravo se čita

Image
NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR

Tomašević: 'Uspjeli smo dogovoriti sa sindikatima, doći će do poskupljenja'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Biografija

Biografija: Krunoslav Katičić

Više s weba