mala bogatašica

Tek joj je devet godina, a zaradila je milijune. Njezino ponašanje će vas zaprepastiti

4.5.2017. u 11:29/ Sve u šest

'Bella je drska, zna što želi i ja mislim da je to sjajno jer želim dijete koje će se zauzeti za sebe', kaže njena mama.

Isabella Barrett samoostvorena je milijunašica s 1,6 milijuna online sljedbenika, a ima samo devet godina.

"Sjajan je osjećaj jer znam da sam svima uzor, a to je i velika odgovornost. Smatram se mladom poduzetnicom. Svi gledaju moj kanal na YouTubeu i komentiraju 
'Tako si lijepa, a ja kažem 'Hvala'.
Željela sam ući u posao jer volim govoriti, volim davati intervjue. To je jako zabavno", kaže devetogodišnjakinja.

"Kao mala bila je puna energije i vrlo elokventna. Bila je strašno pametna i znala sam da se to može usmjeriti u nešto pozitivno", objašnjava njezina mama.

Isabella se počela natjecati na izborima ljepote s četiri godine, a status zvijezde stekla je u američkoj emisiji "Toddlers & Tiaras".

"Izbori ljepote doveli su me do čudesnih stvari. Bila sam na Disneyjevu kanalu, na kutiji igračaka za 'Toys R Us', kao što možete vidjeti. Osvojila sam 55 kruna i 85 naslova. Ovo su neke od mojih najdražih kruna. Kad pobijedite na izboru ljepote, trebate napraviti tri geste. To su: 'O, Bože! Puno vam hvala' i zahvaliti sucima, zatim 'Puno vam hvala' te mahnuti", objašnjava Isabella.

"Izbori ljepote vrlo su pozitivno iskustvo za moju obitelj, bili su pozitivni za moju stariju kćer. Zato nisam spremna slušati negativne komentare o natjecanjima i o tome kako možemo šminkati djecu i slati ih na pozornicu. Djeca svakog dana izlaze na pozornicu da bi plesala ili se bavila gimnastikom. Triko koji nosi na gimnastici otkriva deset puta više od odjeće koju nosi na izboru ljepote", kaže njezina mama.

Nakon umirovljenja s izbora ljepote Isabella je pokrenula vlastitu liniju odjeće i nakita te sa šest godina postala milijunašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bella ima dvije kompanije i dionice. Dioničarka je obiju kompanija, 'Glitzy Girl' i linije odjeće 'Bound by the Crown'. Ima ugovore za reklamiranje proizvoda, gostovala je u TV emisijama.

"Kupila sam dvije jako skupe stvari. U Kaliforniji sam bila u trgovini koja se zove 'Philipp Plein' i kupila suknju, jaknicu, hlače i cipele. To je stajalo više od 1700 dolara. Zatim sam otišla u 'Juicy Couture' po trenirke. Neke su mi morali dostaviti jer je bilo previše da nosimo. Dan za danom stizali su mi paketi. Jako je važno imati pravi nakit. Ovo je dio mog nakita iz 'Tiffanyja'. Pokazat ću vam jednu narukvicu. Ima lijep dijamant u sredini. Djevojka ne može imati previše cipela. Jako je važno imati slatku torbu ili tako nešto. Očito je da morate imati torbicu s emotikonom, zašto je ne biste imali?", nastavlja Isabella. 

"Bella je drska, zna što želi i ja mislim da je to sjajno jer želim dijete koje će se zauzeti za sebe. Neke od najvećih zvijezda dobivaju negativne komentare. Pogledajte Kim Kardashian i kako je počela, a sagradila je cijelo carstvo svojoj obitelji", kaže njezina mama.

No, Isabelline ambicije ne staju na izborima ljepote i poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
PRAVA PREDSTAVA

RTL Danas donosi snimku o kojoj bruji cijeli Sabor. Pogledajte kako saborska straža izvodi Grmoju!

Kad odrastem, želim biti nastavnica i rock-zvijezda. Prije dolaska ovamo bila sam u studiju, snimali smo dvije nove pjesme. Ne mogu vam reći više o tome jer još nisu objavljene.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kad se zasvrbi, počeši se!

Ljubav u doba interneta: TOP 10 stranica koje Hrvati koriste kad osjete potrebu za 'razmnožavanjem'

Više s weba