'ne želi krasti od naroda'

Nakon Nigerije, Kolinda hit i u Indiji: 'Sama kreči stan jer si ne može priuštiti radnike'

Image
Foto: Facebook

Ovaj put su do Indije došle fotke Kolinde iz 2015. godine kako kreči stan, a tekst koji je netko dodao uz njih, najjači je ikad

29.8.2018. u 15:16/ Buzzara.hr

Svi se sjećamo urnebesnog 'fejk njuza' koji se proširio nakon Svjetskog nogometnog prvenstva kada su Nigerijci poludjeli za našom predsjednicom.

Ovaj put su do Indije došle fotke Kolinde iz 2015. godine kako kreči stan, a tekst koji je netko dodao uz njih, najjači je ikad:

"Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer si uz svoju plaću ne može priuštiti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odijela od milijun rupija i satove od još nekoliko milijuna te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo", stoji uz fotografije Kolinde na ljestvama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, predsjednica je pozornost svjetske javnosti pobrala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji gdje je uletavala u svlačionicu igračima, grlila ih tijekom dodjele medalja, ljubila pobjednički pehar te navijala u hrvatskom dresu.

Ima tu i drugih verzija: "Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi krasti novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW!" zaključili su neki Indijci.

Upravo se čita

Image
trener svih trenera

UŽIVO Nakon duge i teške bolesti umro je Ćiro. Cijela Hrvatska oprašta se od legendarnog trenera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
savjet zlata vrijedan

Ako želite imati više novca, prestanite raditi ovih 9 stvari

Više s weba