tuđmani u šoku

NAPOKON otkriven pravi razlog zašto kipari nikako ne mogu napraviti vjeran spomenik Tuđmanu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Tako su jučer članovi obitelj Tuđman, iako su isprva rekli da neće doći na predstavljanje kipa, stigli na dotičnu adresu, ali bivšeg predsjednika nisu vidjeli.

11.12.2018. u 13:22/ Buzzara.hr

Vjerovali ili ne: obitelj pokojnog bivšeg prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana, nije uspjela prepoznati svog voljenog u jučer predstavljenom kipu Oca domovine.

"Što se tiče svih skulptura i bista diljem Hrvatske, iskreno nisam sretan što je to prepušteno isključivo imaginaciji umjetnika. Moram nagađati što je umjetnik likom moga oca htio reći. Ne volim što se kod mnogih uopće ne prepoznaje Franjo Tuđman", iskren je Stjepan Tuđman kojega se dojmio jedino kip njegova oca u Škabrnji, rekavši za 24 sata

A, nije se prepoznao ni u ovome. Mnogi su se pitali - 'Što je to tako komplicirano u crtama lica Franje Tuđmana, da ih nijedan kipar ne može skinuti?'

Tako su jučer članovi obitelj Tuđman, iako su isprva rekli da neće doći na predstavljanje kipa, stigli na dotičnu adresu, ali bivšeg predsjednika nisu vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dugo su se šetali oko Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, pa sve do fontana - jedino što su vidjeli je gomila ljudi. Nisu znali o čemu je riječ, pa su otišli do njih i upitali jednog od nazočnih o čemu se radi.

Gospodin im je ponosno rekao da i Zagreb sada ima prekrasan velik spomenik, a familija je s tugom u očima otišla na kavu u nevjerici.

Upravo se čita

Image
trener svih trenera

UŽIVO Nakon duge i teške bolesti umro je Ćiro. Cijela Hrvatska oprašta se od legendarnog trenera

'To ne sliči na našeg Franju, kao nijedan kip dosad. Žalosni smo, ali, ne prepoznajemo ga. Morat ćemo popričati s gradonačelnikom Bandićem, pa odijelo mu je zgužvano! A, da ne pričamo o ostatku lika i frizuri', rekli su za obližnji portal.

Na kraju su iz kuloara doznali PRAVI RAZLOG zašto kipari nikako da 'skinu' lik prvog hrvatskog predsjednika. Navodno  - nikako im nije uspijevalo jer jednostavno ne mogu vjerno prikazati njegov zarazni smiješak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

Više s weba

Pročitajte još

Image
savjet zlata vrijedan

Ako želite imati više novca, prestanite raditi ovih 9 stvari

Više s weba