To je ljubav!

Napravila 'vazektomija party' kako bi mužu zahvalila na nesebičnom činu - rezultati su urnebesni

Image
Foto: Facebook/Kimberly D. Hemperly

Supruga s odličnim smislom za humor pripremila je zabavu iznenađenja za svog supruga kako bi mu zahvalila što je odlučio 'primiti metak'

12.1.2018. u 14:15/ Život i stil

'Cap' i gotovo, zar ne? Ne! Mnogim muškarcima je sama pomisao na vazektomiju zastrašujuća. Tko želi da vam netko 'prčka tamo dolje' s oštrim predmetima?

Zato je mama iz Washingtona Kimberly Hemperly bila zahvalna i ponosna na svog supruga Jasona zbog donošenja odluke o vazektomiji. "Samo sam željela pokazati svoju podršku i zahvalnost mužu zbog toga što je učinio ono što je učinio, jer se malo muškaraca ponudi da idu pod nož", rekla je za Bored Panda.

"Postupak je puno teži za ženu, a budući da sam ja imala dva carska rez, nakon kojih je oporavak bio težak, odlučio je 'primiti jedan metak za tim".  

Kako bi pokazala zahvalnost za ovaj kavalirski čin učinila je upravo ono što bi učinio bilo koji zahvalni partner s nevjerojatnim smislom za humor: priredila genitalije party. Od mesnih kuglica i kobasica do sjemenki, rezultat je bio veličanstven, a posebno naručene majice za Jasona i njihovu djecu dale su završni detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasona je iznenadila zabava. Nije znao da ju planiram dok nije u subotu došao kući s posla. Misli da je zabava napravljena s puno ljubavi i, naravno humora", rekla je u izjavi za Bored Panda.

U međuvremenu, Jason je išao na vazektomiju i sve je prošlo u najboljem redu.

Pročitaj još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
nakon idu kući!

VIDEO Pogledajte trenutak kad su hrvatski parovi s djecom došli na aerodrom i krenuli na put za Hrvatsku!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nikada dosadno

Bacanje sjekire, penjanje, razbijanje stvari: Ove aktivnosti u Zagrebu odlične su za zabavu i rješavanje stresa

Više s weba