djeca znaju kako

Od ove dvojice dječaka možemo puno naučiti, njihova priča obišla je svijet

Image
Foto: YouTube

Oni najmanji među nama često nas mogu naučiti velikim stvarima. Baš takav je i slučaj s dvojicom 12-godišnjaka iz Velike Britanije

5.9.2017. u 11:10/ Život i stil

Uklopiti se u novu sredinu nikada nije lako, a djeci to zna biti i puno teže, no što mislimo. Priča o dvojici dječaka obišla je svijet, a ono što je u njoj toliko privlačno trebalo bi nam svima biti urođeno, no nije. Stoga, naučimo nešto od dva prijatelja iz Velike Britanije.

Rani Asaad doselio se s roditeljima iz Sirije u Veliku Britaniju kad su mu bile četiri godine. Prvih nekoliko dana u školi ostala djeca su ga maltretirala sve dok u njegovu zaštitu nije stao dječak Jack Stanley.

"Stajao je u kutu pa sam pomislio: 'Treba mu prijatelj'. Prišao sam mu i pitao ga: 'Kako si? Odakle si?'. On je odgovorio: 'Iz Sirije'. Tada sam se povukao jer sam na radiju i TV-u čuo puno ružnih stvari  o tome, ali onda sam mu ipak prišao i rekao: 'Dođi i pridruži se našoj grupi'. On je to i učinio i evo gdje smo sada", kazao je Jack ponosan na svog najboljeg prijatelja Ranija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo kako Rani opisuje svoj prvi susret s jackom: "Bio sam usamljen. Nisam imao prijateelje i kada mi je jack prišao  osjetio sam nešto u srcu i otad smo prijatelji". 

Jack i Stanley danas su 12-godišnjaci i najbolji prijatelji. Nerazdvojni su. Dane prvode kao i njihovi vršnjaci, najčešće igrajući nogomet.

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Perkovac nakon preuzimanja reprezentacije: 'U svinjcu se zna... Tko ne želi raditi, može ići'

Priča o ovom lijepom prijateljstvu postala je viralna, što nije ni čudno jer nam svima nedostaje topline i brige za drugog. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Užasno glupi vicevi od kojih ćete dobiti upalu smjehuljka, ali samo ako imate specifičan smisao za humor

Više s weba