PORAŽAVAJUĆI REZULTATI

Osječka liječnica pokrenula lavinu: provjerili smo jesmo li uistinu toliki smrdljivci!

27.7.2016. u 18:33/ Nives Polovina Barun

Jedna liječnica iz Osijeka pokrenula je lavinu. A sve što je tražila jest da se okupamo barem kad idemo liječniku. Mi smo istražili jesmo li uistinu toliki smrdljivci. Rezultati su uistinu poražavajući

"Zbog učestalog dolaska pacijenata koji ne održavaju  osobnu higijenu, mole se svi pacijenti da na naručeni termin u ordinaciju dođu čisti, okupani, ugodnog mirisa i opranih  zuba".

Image
izgubila strpljenje

Neobična obavijest na vratima stomatološke ordinacije: 'Ako ne dođete čisti, okupani i opranih zubi, nećete biti primljeni'

Image
izgubila strpljenje

Neobična obavijest na vratima stomatološke ordinacije: 'Ako ne dođete čisti, okupani i opranih zubi, nećete biti primljeni'

Ovaj je natpis osječke stomatologinje nasmijao mnoge. No iza njega se krije uistinu loša vijest - Hrvati baš I nemaju neke dobre higijenske navike. Zube peremo svaki peti dan, a i tuširanje nam nije baš jača strana.

Svaki četvrti građanin ne tušira se svaki dan. Što bi u prijevodu značilo da svaki dan Hrvatskom šeta jedan neokupan miliončić stanovnika.

Mišljenje osječke stomatologinje dijeli većina liječnika. Svega se kažu nagledaju, a bogme i namirišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, takvih problema imamo. Oni su individualni i rijetki. No, uistinu se događaju. Nitko nije došao na takvu ideju kao ova doktorica iz Osijeka. No moram priznati da su kolege i kolegice dobro dočekali jedan takav šaljiv komentar", kaže internist kardiolog Dean Strinić.

Oni koji smrad udišu slažu se s liječnicima. U čekaonicama i javnom prijevozu takve su situacije zapravo uobičajene. Mnogi kažu, navikli su se već na sve miomirise.

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO!

Prvi put za naše kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: 'Sve mi je stresno'

Image
Foto: Glas Slavonije
Image
Glas Slavonije

Glas Slavonije

Većina se Hrvata pere šamponom, a ne gelovima za tuširanje. Dezodoranse, najčešće u spreju koristi svega 74 posto ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prema navedenom istraživanju peremo se ipak više od Nijemaca. Šveđani najviše pažnje pridaju higijeni, dok su Britanci i Kinezi malo lijeni. I njima je mrska voda jer su pod tušem u prosjeku pet dana u tjednu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
novo rudarsko središte

Zlatna groznica u susjedstvu: Pronađene rekordne količine zlata i srebra

Više s weba