simbolika za trumpa?

Otvorila se rupa na travnjaku Bijele kuće, Twitter poludio: 'To je Melanijin tunel za bijeg!'

Image
Foto: Screenshot (Twitter)

Iako postoji racionalno objašnjenje za ovu pojavu, to nije spriječilo korisnike Twittera da krenu stvarati urnebesne meme za tu situaciju

23.5.2018. u 13:54/ Vijesti.hr

Novinar radijske mreže Voice of America Steve Herman tijekom posjeta Bijeloj kući u blizini prostorije za medije primijetio je velike rupe koje su nastale na travnjaku. Podijelio je fotografije koje je snimio na društvenim mrežama.

"Rupa se vidno povećala između nedjelje i ponedjeljka. Sada je duža od 30 centimetara. I drugi ponor otvorio se odmah uz prvi", pratio je Herman što se narednih dana događa na travnjaku te objavljivao fotografije s mjesta događaja. 

Nakon njegove objave na društvenim mrežama rupe su prekrivene, a odmah je objašnjeno što se događalo na travnjaku Bijele kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, stvaranje manjih ponora u Washingtonu nije ništa neuobičajeno, jer su dijelovi grada izgrađeni na močvari. To nije prvi takav slučaj i već se događalo da se u gradi stvori nekoliko ponora, zbog kojih je dio stanovnika bio primoran napustiti svoje domove. Prošle godine je rupa progutala školski autobus u blizini.

Upravo se čita

Image
NA PODRUČJU KARLOVCA

Prepoznajete li ovog muškarca? Policija ga traži zbog oštećenja tuđe imovine

Iako postoji racionalno objašnjenje za ovu pojavu, to nije spriječilo korisnike Twittera da krenu stvarati urnebesne meme za tu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
od odlaska po mladu od gulaša u 3 uju...

Tipična hrvatska svadba: TOP 16 rituala bez kojih naši svatovi nemaju smisla

Više s weba