Novo vrijeme

Otvorio se prvi bordel u Europi koji ima samo lutke za seks

Image
Foto: lumidolls.com

Bordel koji ima isključivo lutke za seks nalazi se u Barceloni i naplaćuju oko 600 kuna za sat s jednom od njihovih 'cura'

1.3.2017. u 13:45/ Život i stil

Lumidolls je agencija koja vam nudi 'vrijeme' u stanu s jednom od njihovih 'cura', koje su lutke koje izgledaju kao prave žene. Tvrde da su prva ustanova u Europi koja nudi takve usluge.

Nalaze se u Barceloni i možete birati između Lily, Katy, Laize i Aki, koje su sve drugačije građe tijela, težine, oblina i estetike. Aki je kao iz japanskih anima, a Katy ima bujno poprsje.

Klijenti mogu unaprijed zatražiti kako žele da lutke budu obučene. Tvrtka kaže da se ih možete namještati u poze kakve želite i imaju tri otvora.

Image
Foto: Lumidolls
Image
Lumidolls

(FOTO: lumidolls.com)

Na inetrnetskoj stranici Lumidolls pod dijelom najčešće postavljanih pitanja, piše kako su lutke higijenske, ali se ipak preporuča korištenje kondoma

"Ovo su potpuno realistične lutke, od pokreta i kretanja do dodira njihove kože koji će vam omogućiti da ispunite sve vaše fantazije... Ne ustručavajte se opisati nam  sve detalje svoje fantazije kako bismo zadovoljili sve vaše želje", piše na Lumidolls.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolji prijatelj

20 totalno cool zanimljivosti o psima: Ova pasmina će vam najprije pronaći srodnu dušu

Više s weba