Velikaaa obitelj

Ova djevojka krenula je u potragu za svojom polubraćom i polusestrama - i našla njih 40!

Image
Foto: Instagram/donor_siblings

Mlada žena čiji je otac bila donator sperme krenula je u potragu za polubraćom i polusestrama - i pronašla ih puno više nego što je očekivala

20.2.2018. u 9:45/ Život i stil

Kianni Arroyo iz Orlanda, Floride započela je petogodišnji projekt pronalaženja polubraće i polusestra. Od tada je otkrila četiri para blizanaca, i braća i sestara, koji žive i u Australiji, Novom Zelandu i Kanadi. Kianni je najstarija, a najmlađe je dijete staro samo pet mjeseci.

"Mama me odgojila sama i uvijek je bila iskrena sa mnom: rođena sam preko donacije sperme", rekla je 21-godišnjakinja za Metro. "Uvijek sam željela saznati više o tome tko sam i imam li braće i sestara."

Čim je bila "dovoljno stara" za pristup evidenciji i podacima, počela ih je tražiti. Prva osoba koju je pronašla bila je dvadesetogodišnja polusestra Joanna. "Iako se nikad prije nismo upoznale, to što imamo istog oca, daje nam zaista posebnu vezu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kianna je upoznala svog oca pri put kad je imala 18 godina i išla je u posjet Universal Studios, sa majkom Ruth. Opisuje ga kao "stvarno cool" tipa. Njezin otac, koji želi ostati anoniman, tri puta se susreo s Kianni, zadnji put u siječnju ove godine. 

Upravo se čita

Image
ekspert za prisluškivanja

'Kad mobitel uđe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke. Obrisane se mogu vratiti'

Donatori sperme trebali bi dati samo 15 do 20 uzoraka, ali je tvrtka kojoj je Kiannijev tata donirao, preuzeta. Njihova je evidencija naknadno bila obrisana, što znači da je ponovno mogao donirati. Neke obitelji koje su već imale jedno dijete, zatražile su još jedan uzorak od istog čovjeka, tako da njihova djeca mogu biti polubraća i polusestre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih 40 braće i sestara koje je Arroyo pronašla, 30 su spremni upoznati se. "Ja sam jedinica, tako da sam ovako dobila najbolje od oba svijeta. Imam svoju majku za sebe, ali kad god želim društvo ili želim provoditi vrijeme s članovima obitelji koji su moje dobi, s tolikim brojem braće i sestara imate više mogućnosti nego većina ljudi."

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate li ih se?

Ožujsko, HEP, Ledo: Ovo su po mnogima najbolje hrvatske reklame

Više s weba