treba se znati snaći

Ovaj će trik za čišćenje olakšati život svim mamama koje imaju punu kuću dečkiju

Image
Foto: Facebook/Johanna Marie Balluch

'Definitvno djeluje. Imam tri dečka i konačno sam im stala na kraj', jedan je od komentara na društvenim mrežama, a napisala ga je mama koja je isprobala trik

11.3.2019. u 13:46/ Život i stil

Smrad urina iz zahodske školjke nekad je vrlo teško izbrisati, čak i ako školjku čistimo redovito. Situacija je još teža u obiteljima u kojima je više dečkiju.

Unatoč emancipaciji i moguće, dobroj volji muškaraca, kućanski poslovi pa tako i ribanje zahodske školjke i dalje ostaju u domeni "nježnijeg" spola. Stoga, drage žene, dok vaši dječaci i muškarci ne ovladaju zahodskom školjkom, odnosno ne nauče ciljati, imamo trik koji će vam olakšati život. 

Pjena za brijanje pokazala se kao najbolje sredstvo za čišćenje urina sa zahodske školjke i oko nje. Ovaj trik proširio se društvenim mrežama, a svatko tko ga je isprobao tvrdi da odlično djeluje. 

Na školjku i oko nje nanesite pjenu za brijanje, izribajte i isperite. 

"Pjena za brijanje uklanja i mrlje i smrad urina. Definitvno djeluje. Imam tri dečka i konačno sam im stala na kraj", napisala je jedna mama.

Druga je dodala da joj je ovaj trik "spasio život", a treća kako ne samo da djeluje, nego je bolje od raznih garesivnih kemikalija i jeftinije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je već situacija takva, neka muškarci pridonesu čišćenju barem pjenom za brijanje.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Procedura žurne putovnice

Kako izvaditi putovnicu po žurnom postupku

Više s weba